a nie myślałeś o lcd w zagłówkach ?:>
a nie myślałeś o lcd w zagłówkach ?:>
W ofertach są zagłówki, ale z wyglądu inne niż oryginały. Nie będą pasować do tylnych.
Ja wiem co masz na mysli bo sie interesowalem wyswietlaczami w zaglowkach. Aby to wygladalo przyzwlicie to lepiej samemu zapontowac lcd w zaglowku oryginalnym. Jednak jakbys chcial beziwazyjnie to jednakbylbym za tabletem 10. Calowym na androidzie . Jakis samsung czy cos.. Ja zrezygnowalem nawet z planu radia z lcd clariona na rzecz 7 calowego tableta blackberry playbook ktory ma i gps i mp3, filmy internet itp itd :) .
Ostatnio zakupiłem panel LCD/GPS na lusterko, podłączyłem tam kamerę cofania, ma rejestrator trasy i przyznam, że przydaje się ten sprzęt. Teraz zastanawiam się nad podwieszanym ekranem, ale wielkości 15". W końcu długo nie robiłem przy aucie i trzeba coś dołożyć :-)
A gdzie masz zamontowany ten tablet?
ja ma tablecik przymocowany do szyby w cradle'u , ale widziałem ,ze jest możliwość podczepienie tableta do foteli aby dzieciaki mogli sobie jakieś bajki oglądac albo coś ;) 7 cali jest akurat bo z 10 calami nie da sie jechać przy szybie :P
Skłaniam się jednak ku temu ekranowi na podsufitce. Posprawdzam dzisiaj dach jakie są możliwości montażu takiego ekranu.
![]()
No to ja czekam na efekt końcowy, tez chce mieć z tyłu ekran.