Sympatycznie.
Ale Krzysiu jak na shadowa to masz za dużo chromu na masce.....wiesz o co mi chodzi ;D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
hahahaha... nie namowisz mnie :P
zastanawiam sie czy na tyl nie dam sprezyn -50mm...teraz mam -35mm.. :/ tak jak ma wiku...co sadzicie..
ee raczej nie. Chyba że opuścisz jeszcze bardziej przód. Teraz masz fajnie bo jest klin. Jak opuścisz tylko tył to będzie wyglądać jakbyś woził swojego dłużnika w worku w bagażniku ;)
tylko ze ja juz przod mam nisko.. 50mm.. i nizej nie chce..
wiku ma 60/50... i to chyba ma sens..w moim przypadku byloby 50/50 ale przod zawsze jest nizej..jak mialem 35/35 to tez byl klin... zreszta nie chce mi sie..mase tam roboty z wyjmowaniem.. :razz:
Zainwestuj w coś innego lepiej.
Ja np za tydzień zakładam 4 tarcze wiercone zimmermana i nowe klocki ale jeszcze nie wiem jakie wybiore. Zrobie fotki jak już będą na autku. Koszt to jakieś 1300 z klockami
Duża felga i ładne tarcze to efekt gwarantowany ;D
tarcze leza i czekaja :D
... co do inwestycji to nie bede sie rozpisywal ... powiem tylko ze fotele mnie wyjda okolo plus/minus...5tys zl... :shock:
dziekuje.. 8/
Same przody??????
nie nie.. :what:Zamieszczone przez EVAN
przd i tyl.. ;) ale bedzie tak ze ... ach sami zobaczycie..;) no i przyciskow na konsoli mi przybedzie.. wreszcie bede mial lepsza wersje ;D
Kurde to czekam. Mi się marzy beżowa skóra z obszyciem kontur zielonym-pod kolor auta no i oczywiście sportowe foteliki :D