To na ilu spotkaniach byłeś, że piszesz "spotach"?Zamieszczone przez KubicaPL
To na ilu spotkaniach byłeś, że piszesz "spotach"?Zamieszczone przez KubicaPL
Witam witam… kogo tu przywiało :)
no to może sobie otworzymy oddzielny temacik o Szczecińskim klubie :D może dorzucimy jeszcze bmw auto klub :D
a jak tam twoje lampki się czują…? :D
co do Twoich planów
ja przed kupnem 7 rozważałem głównie terenówki i kombiaki
na główny ogień szła Navara bo dużo się do niej wrzuci :D a 5 odpadała bo za mały bagażnik :D
przejechałem się 7 i skończyły się marzenia o kombi i olbrzymim bagażniku
stwierdziłem że jak będzie trzeba to machnę się dwa razy :D
ale jak do tej pory nie miałem problemów z tym że mam za mały bagażnik :D
3 osoby wchodzą... a czwarta w kawałkach ;)
pozdr.
Kubenzy MORDO TY MOJA :D
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Lampki się nie czują, one po prostu świecą. I nic więcej. Nie to co w 7, że jeszcze grzeją, mrugają i podają kapcie :hah:
Wiesz… może przestaniemy sobie docinać na każdym forum na którym się spotkamy...? :D
Tutaj to już Ty zacząłeś. Osobiście uważam to za dosrywki w formie żartu dla rozrywki. Chyba nie poczułeś się dotknięty?
P.S. Może wpadniesz kiedyś w końcu na któryś spot w Szczecinie Żeglujący Wilku?
pożyjemy zobaczymy :)
na razie doprowadzam auto do takiego stanu jaki mnie zadowala :)
niestety trochę mi jeszcze zostało :( i teraz nie mam czasu tego robić :(
zobaczymy po wakacjach…
pozdr.
Witam i pozdrawiam
Witam Kuba jeszcze raz :) . Ja tylko od siebie mogę powiedzieć , że zanim zdecydujesz się na kupno jakiegokolwiek BMW to dla czystego fun'u przejedź się E38 , jak już tak bardzo Ci się podoba :P Ja tam bym bardziej Ciebie namawiał do E32 w manualu :) Tylko z tym driftingiem to trochę nie ten tego byś z nią porobił.
pozdrawiam
bosman
No fakt przejażdżkę E38 chętnie bym zaliczył. E32 dla siebie jakbym już miał kiedyś to jakąś fałkę tylko, ale to odległe i dywagacje jedynie. Co do driftiingu to bez przesady na żaden tor nie zamierzam skakać, a i przednionapędowy Audi C4 automat daje radę, to czemu nie 7 z tylnym napędem i ręczną skrzynią?