Tak właśnie myślałem i podejrzewam że to jest żmudne zajęcie i czasochłonne z tymi częściami, dlatego sprzedam go w całości z takim zyskiem by mi droga za darmo wyszła i tyle;) mi wystarczy:) a co do rozgadania się to chyba po to jest forum, a może się mylę i to jest jakieś dla milczących...(?) :P A co do pana koko to off-a to se Ty powinieneś zrobić skoro taki poddenerwowany jesteś i to takim tematem hehehe:) że aż tu pojęcia przytaczasz, ja to wszystko bez wójka google wiem i wyczaiłem po twojej pierwszej wypowiedzi, temu też nie wiem po co w ogóle ty tu głos zabrałeś pisząc o trawkach itp, sobie tylko nerwy szargasz i czas marnujesz a i tak do tematu nic a nic ciekawego i istotnego nie napisałeś, masz swoje tragiczne przygody z samochodami z za granicy i anglią to bardzo mi przykro, ale właśnie zastanawia mnie fakt po co to pisać głupoty i wsiadać na kogoś, to po co jest te forum??!! Albo np jak ktoś napisze jaką ma awarię to każdy powinien odp: jedz se do mechanika. No i cała mądrość pokazana, ty też właśnie czymś takim się teraz wykazałeś. Wg mnie mnie jak sie nie ma niczego sensownego do napisani ato trzeba cicho siedzieć a smutki i nerwy wyładować gdzie indziej a nie tu hejtować jak dziecko.

Odpowiedz z cytatem