Fakt faktem angole to większość trupy ale już niejeden forumowicz wyrwał coś fajnego z angola w dobrej cenie więc jak chcą takie coś zwozić to ok. Tez jestem przeciwnikiem przekładek , na szczęście idzie to łatwo sprawdzić.
Fakt faktem angole to większość trupy ale już niejeden forumowicz wyrwał coś fajnego z angola w dobrej cenie więc jak chcą takie coś zwozić to ok. Tez jestem przeciwnikiem przekładek , na szczęście idzie to łatwo sprawdzić.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
I staniemy się motoryzacyjnym "wysypiskiem" europy z częściami "regenerowanymi młotem" i drogami pełnymi młodzieńców zadupcających "igłami" przywiezionymi na 2-3 miesiące ze UK, którzy żeby wyprzedzić auto muszą zając cały lewy pas 5km wcześniej, żeby zobaczyć coś przed sobą.
Pozdrawiam
Kuba
I may make You feel, but I can't make You think...
"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver" - Colin Chapman
Nie zdajesz sobie sprawy z tego że właśnie miedzy innymi rynek aut używanych napędza i utrzymuje naszą Polskę.Jest wiele śmieci z zachodu ale duuużo też jeździ różnych reliktów Europy wschodniej i środkowej po naszych drogach.Wracając do aut,gdyby nie te z zachodu to byśmy jeździli: Fiat125 Fiat126 Polonez,jakieś Lady Zastawy i wogóle,nie wydaje mi się żeby były lepsze od np Passata z dobrze wstawioną ćwiartką,a ile ludzi ma pracę ? Używane części,blacharze,lakiernicy,nie ma co narzekać,jest jak jest i nie jest źle.Jak chce sobie przywieźć auto na części o niech przywiezie,może zarobi a od dbania o porządek są inni
pozdrawiam.
Mam 7, kiedyś miałem 7 no i później też będę miał 7
[QUOTE=artur677;310620]Nie zdajesz sobie sprawy z tego że właśnie miedzy innymi rynek aut używanych napędza i utrzymuje naszą Polskę./QUOTE]
Twierdzisz, że Polską gospodarkę napędza wtórny rynek motoryzacyjny (często poukrywany w szarej strefie?) Błagam, piszmy jak poważni ludzie, a nie z perspektywy "małego Jasia - blachara amatora". Ten rynek tylko sztucznie zawyża ceny.
Pozdrawiam
Kuba
I may make You feel, but I can't make You think...
"Make the suspension adjustable and they will adjust it wrong - look what they can do to a Weber carburetor in just a few moments of stupidity with a screwdriver" - Colin Chapman