Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 35

W±tek: Witam i ¿alê siê na wstêpie

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    E34 535i
    Sk±d
    wroc³aw

Witam i ¿alê siê na wstêpie

Witam wszystkich u¿ytkowników.Na wstêpie zaznaczam ¿e nie posiadam Bmw serii 7,nazywam siê Maciek i mieszkam pod Wroc³awiem.

Jestem czytelnikiem waszego forum ju¿ od d³u¿szego czasu,odk±d zacz±³em interesowaæ siê zakupem e32.Od d³u¿szego czasu przegl±dam serwisy z og³oszeniami w poszukiwaniu auta dla siebie,i teraz,gdy pieni±dze nie s± ju¿ problemem,sprzeda³em poczciw± trójkê,nie mogê znale¼æ egzemplarza dla siebie.Ogl±da³em ju¿ kilka w cenie <5000 i by³y to zajechane gruzy.Po pod³±czeniu komputera do auta w³a¶ciciele zielenieli i robili siê czerwoni,komputery sypa³y b³êdami silnika,czujniki grubo¶ci lakieru waha³y siê od 70 do 700,gazy kicha³y,amortyzatory wycieka³y,t³umiki wypala³y siê,krowy przestawa³y siê doiæ a kury nie¶æ jajka.Zwiêkszy³em pu³ap cenowy.Nic to nie da³o

Jadê 300 kilometrów po to ¿eby obejrzeæ auto które ledwo dycha na benzynie,ma zagubion± kartê pojazdu,a jego w³a¶ciciel daje mi dowód rejestracyjny na pana a,umowê miedzy panami a-b b-c c-d d-e e-f f-g g-h h-i i-j etc.
    Ja stojê przed panem U,wiêc kupuj±c od niego auto zosta³bym panem W. co jest jak siê domy¶lacie skrótem od wyru----

Nastêpne auto-mam do go¶cia ledwo 40 km,wiêc dzwoniê i mówiê ze mogê byæ za pó³ godziny.On jednak odmawia mi mówi±c ¿e po 19.00 ma ju¿ umówionego klienta.Grzecznie dziêkuje i proszê o kontakt jak klient ju¿ siê zjawi i zadecyduje.Naturalnie muszê dzwoniæ sam,na drugi dzieñ i facet informuje ¿e sprzeda³.Ok.
    Umówi³em siê w niedziele wieczorem z facetem na ogl±danie auta w poniedzia³ek jak tylko skoñczy pracê,po 17 bo wcze¶niej nie da rady.Ok,auto wystawione za 7 tysiêcy,wszystko czego mi trzeba na wyposa¿eniu.Powiedzia³em mu ¿e zadzwoniê jak bêdê wyje¿d¿aæ.Dzwoniê i co?Go¶æ mi mówi ¿e ju¿ sprzeda³.A ja ca³y dzieñ siedzê jak idiota i szykujê siê do wyjazdu po auto.Skandal.

Najczê¶ciej sprzedaj±cy to bardzo k³amliwi i nies³owni m³odzi gniewni.Najczêsciej auta te stoj± na wioskach,w stodo³ach,nieprzerejestrowane na w³a¶cicieli,naprawiane u kowala i tankowane raz w miesi±cu po wyp³acie,po czym bezmy¶lnie katowane pod remizami.
    Najczê¶ciej olej jest wymieniany jak trzeba go skrobaæ z miski,filtr paliwa i oleju gdy s± ju¿ niedro¿ne,paski,gdy strzel±,a t³umiki,gdy odpadn±
    Zawsze by³em pewien ¿e jest do domen± trójek,¿e ze wzglêdu na koszty specyficzna grupa ludzi stroni od Bmw serii 7.
    S³ysza³em te¿ opinie ¿e ³atwiej jest kupiæ siódemkê ze wzglêdu na to ¿e ciê¿ko j± sprzedaæ.

Powoli zaczyna mi przechodziæ e32.Podoba mi siê to auto cholernie,staæ mnie na utrzymanie,ale jak mam mieæ takie przeboje przy kupnie to sobie darujê,bo auto jest mi potrzebne,aktualnie mam tylko motocykl do poruszania siê,a to jak wiadomo nie jest najpraktyczniejszy sposób przemieszczania siê.

Jedyna nadzieja w was,u¿ytkownikach.

Wiadomo jak jest,kto¶ zna kogo¶,znajomy ma znajomego itp itd.
    Allegro.pl Tablica.pl Gumtree.pl Otomoto.pl znam na pamiêæ.

Bud¿et na samo auto do 7 tys,nie oczekujê ig³y,
    blacharsko i lakierniczo musi byæ na 5- wiadomo liczê sie z do³ami drzwi itp co w standardzie dla e32,ale ogólnie bez dziur.Lakier te¿ bez g³êbszych rys i wgnieceñ
    technicznie musi byæ na 5
    czyli robiê pakiet startowy-paski filtry oleje p³yny swiece przewody klocki ew tarcze rozrz±d
    i auto smiga

rok-bez ró¿nicy
    silnik 3.5 benzyna fajnie jak z gazem,ale to nie warunek
    ewentualnie zdrowe m30b30
    manual,nie chcê automatu
    ¶rodek skóra,fotele elektryczne
    fajnie jakby by³a klima,nie musi dzia³aæ
    dobra felga te¿ mile widziana.
    auto najlepiej w okolicach wroc³awia
    do 200 km,po elegancki egzemplarz moge podjechaæ wiêcej.

Je¶li przez najbli¿sze 3 tygodnie nie znajdê nic sensownego,bêdê musia³ kupiæ cokolwiek do jazdy w dobrym stanie,typu opel astra II.

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Takie rzeczy tylko w erze :D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar prezE32s
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    By³o 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Sk±d
    Chojnów
    750 Ciê nie interesuje? Do mnie masz 80km :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2012
    BMW
    E34 535i
    Sk±d
    wroc³aw
    12 cylindrów to trochê du¿o,ale mo¿esz rzuciæ jakie¶ zdjêcia i info

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Nowiq
    Do³±czy³
    May 2012
    BMW
    e32
    Sk±d
    Hajnówka
    Teraz ciê¿ko sprzedaæ samochód i ciê¿ko kupiæ. Ja za swoj± zap³aci³em jak za starego golfa, w³o¿y³em 1000z³ i zosta³y jakie¶ kosmetyczne prace. Typu naprawiæ spryski lamp, zmieniæ tapicerke na skóre :) Swoj± e32 znalaz³em niechc±cy w pó³ godziny. Chcia³em kupiæ jakie¶ tanie bmw byle by mieæ czym je¼dziæ, bo wcze¶niej toyote sprzeda³em. W ¿yciu ju¿ nie kupie japoñczyka ;P W sobote je¼dzi³em do warszawy po e34 (250km) i wróci³em na pusto. W niedziele zajecha³em do szko³y do Bia³egostoku i kolega w lokalnych og³oszeniach znalaz³ e32 za 2350z³. Nie mogli¶my uwierzyæ, ¿e za tak± kasê w takim ³adnym stanie siê sprzedaje. Trzeba na spokojnie szukaæ bez emocji. Na si³ê nic dobrego siê nie kupi.

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Witam na forum, jak ju¿ pisano wcze¶niej nic na si³ê, jak co¶ znajdziesz to wrzucaj do dzia³u Allegro a w miarê mo¿liwo¶ci uzyskasz pomoc od forumowiczów :)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar kubosh
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Sk±d
    Warszawa
    Blog
    9
    siemka :) . a Patrzy³e¶ na Mobile.de ? widzia³em tam kilka fajnych sztuk i myslê ,¿e to by by³a lepsza inwestycja ni¿ kupno krajowej - zajechanej . Sam kupi³em 7er na szybko , z emocjami i mam na dzieñ dziejszy do wymiany silnik ;P

Deutschland, Deutschland uber alles ;D ja narobi³am 1300 km w jedna stronê po e32 i nigdy tego nie ¿a³woalam. Tylko niemcy !
    ♥♥♥ BLACK MAGIC ♥♥♥

£atwo siê zgubiæ, gdzie¶ miêdzy marzeniami, otaczani szarymi problemami os±dzani pochopnie ...
    Po co p³acz i skrucha? P³omieñ chwili, wolno¶æ z³ap i nie daj siê oszukaæ.

AJK : (

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    Tak jak ci doradzono:

[...]

Gdyby nie niemce, nikt z nas by nie je¼dzi³ w beemce :D
    Czarne e32 w benzynie!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Drsta30
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kwidzyn
    Bez dogryzania ale za 7 klocków to nawet e30 w dobrym stanie nie kupisz takie moje zdanie.Za t± kwot± znalezienie dobrego e32 graniczy z cudem.Jak kto¶ dba³ o auto czyt.wymienia³ czê¶ci typu 2mas,amory,sprzêg³o to uwierz ¿e za 7tys. Ci nie sprzeda bo musia³ chyba byæ wariatem.Wniosek dasz 7 i sam te rzeczy bêdziesz musia³ zrobiæ.Zobacz która 7er ma sprawny dwumas który nie by³ jeszcze wymieniany.To proste dozbieraj wiêcej kasy jak chcesz zdrowe 7er.A w niemcowni za t± kase tez nic dobrego nie kupisz oni te¿ potrafi± liczyæ.Pzdr i powodzenia w poszukiwaniach.

Podobne w±tki

1. Witam , Kole¿anki i Koledzy chcia³em siê przedstawiæ..
    Przez muKo w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 34
    Ostatni post / autor: 20-09-2011, 12:07
  2. Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 22-02-2011, 04:37
  3. Witam :) rodzina bmw powiêkszy³a siê o e36 ...dla ¿ony :)))
    Przez Jakub w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 18
    Ostatni post / autor: 31-10-2009, 21:00
  4. [e32] Witam i przedstawiam siê :)
    Przez thewildone86 w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 11-11-2008, 18:38
  5. [ pozostale] Witam, chcia³em siê przywitaæ i prosiæ o opinie
    Przez rumcajsssss w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 31-08-2007, 14:17

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •