-
Vip
Vip
Nie zgodzę się z Tobą. Nie długo będę miał do sprzedania E270 CDI,i nie jest skorodowany ani to żadna skorupa.
-
Zaawansowany Użytkownik
Siemka . W związku z tym ,że prawie codziennie jeżdzę taxi - testujemy telefony ;) Mam przyjemność jeżdzęnia róznymi samochodami . Z reguły bierzemy te "lepsze" . Po kilku trasach gdzie jeździmy po 3-4 godziny non stop stwierdzam ,ze przyjemnie się śmiga Skodą SuperB . SPoro miejsca ma w środku , spalanie też nie jest duże ... Oczywiście nie ma co porównywac z komfortem takim jak w e32 ;) bo to inna bajka. Mesiem E klasą też jeździliśmy ale ma niewygodne fotele z tyłu ( sprawdzałem na kilku egzemplarzach - wersje bez skóry) . Całkiem daje rade Citroen c6 ale jest drogi w eskploatacji. Tak czy siak ja bym brał SuperB . ( jeszcze w skrzyni DSG) ... ew. Octavię
-
Doświadczony Użytkownik
dzuda 210 czy 211 ????
do zbyszka latasz nieraz w starachowicach ???
-
Początkujący Użytkownik
Polecam 728iA + LPG, miasto około 15-16 l LPG :)
-
Zaawansowany Użytkownik
u mnie po miescie smiga e38 na TAXI. niestety nie wiem jaki motor, moze kiedys przyuważe co tam ma na klapie (jesli w ogole cos ma)
-
Zaawansowany Użytkownik
dzieki za pomocne wskazowki:)
-
Zaawansowany Użytkownik
W Łodzi też jeździ e38 na taxi, słyszałem że 740 ale nie jestem pewien, śmigają też A8, S-klasy, Imprezy... :)
-
Zaawansowany Użytkownik
Hejka. Ma sens brania tkich samochodów jak 7er na taxi jedynie jak masz podpisaną z korporacją opcję business i obsługujesz firmy . Jak my jeździliśmy z firmy na testy to zawsze braliśmy najlepsze fury a rachunki były po 500-600 pln za kurs ( kilka godzin jeżdżenia) . W innym wypadku nie ma sensu.
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja wiem ze wiekszosc powie ze na taxi najlepsze to pssat .tdi ;) ale ja kupuje tez auto dla siebie i chce miec przyjemnosc z jazdy bo nie ma sensu kupowania drugiego auta bo i tak jak mi dzwoni tel kom jade tym autem co jestem:)
a wracajac do tematu ile spala 3.0 218KM w automacie chodzi o lpg. Dzieki
-
Vip
Vip
W zależności od stylu jazdy, mnie spala 18-19l a na trasie 11,5l naj mniej jak mi się udało :)
Naj mniej ekonomiczny silnik nie licząc V12
Uprawnienia umieszczania postów