-
Vip
Vip
Podpiêcie foteli przedliftowych do poliftowych wtyczek- jak wpi±æ matê airbag?
Witajcie,
Szukam, szukam, przejrza³em kilkadziesi±t tematów i nic konkretnego na forum nie znalaz³em. Zmieniam materia³owe manualne fotele w poliftowym E38 na elektryczne z przedliftu (inne wtyczki). Plus i minus- ¿aden problem, ju¿ pod³±czone i oba fotele dzia³aj±. Pozostaje jednak problem z pod³±czeniem maty umieszczonej w fotelu pasa¿era. Bez niej, co oczywi¶cie zrozumia³e, ¶wieci siê kontrolka airbag'u na zegarach. Czy kto¶ jest w stanie mi pomóc i podpowiedzieæ, które kable z poliftowej wtyczki mam pod³±czyæ kablami z nowych foteli? Super by³aby ³opatologiczna podpowied¼ w stylu: "pod³±cz bia³o- niebieski z wtyczki z auta z zielono- czerwonym z fotela" albo co¶ w tym stylu ;-)
Bardzo proszê o pomoc, bo nie potrafiê odnale¼æ potrzebnej odpowiedzi.
Pozdrawiam,
£ukasz.
-
Vip
Vip
WDS Ci pomo¿e szukaj tam napewno znajdziesz.
-
Vip
Vip
Dziêki za podpowied¼, trochê siê tego WDS'a obawia³em, ale jako¶ posz³o.
"Dla potomnych":
bia³o- czerwony kabel z bia³o- czerwonym kablem
br±zowo- czarny z br±zowo- czarnym
U mnie jeszcze kontrolka siê ¶wieci, ale obstawiam uszkodzon± matê, w koñcu fotele swoje lata maj±. Sprawdzê na kompie, kupiê emulator, bêdzie pewno¶æ na 100 %.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez lukasz740 ; 04-06-2012 o 13:03
-
Vip
Vip
Jak wypina³e¶ fotele to kontrolka siê bêdzie ¶wieci³a a¿ skasujesz b³êdy napinaczy pasów.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Je¶li w³±czy³ zap³on w momencie kiedy fotele by³y odpiête to tak. Je¶li wszystko jest ok. i wymienisz fotele nie w³±czaj±c zap³onu to nic siê nie za¶wieci. Podobnie z airbagami
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum