Witam
Co powiecie na temat tego zestawu ?
Cena dosyć kusząca ;)
http://moto.allegro.pl/item388749276...ewelacja_.html
Witam
Co powiecie na temat tego zestawu ?
Cena dosyć kusząca ;)
http://moto.allegro.pl/item388749276...ewelacja_.html
Zobacz Czarnulę :) -> www.7erczarnula.jpg.pl
Ja na twoim miejscu bym sobie darował... ;)
7ka to ciężkie auto i wymaga naprawdę dobrych tarcz i klocków, a to jest niskobudżetowy produkt wypuszczany pod marką JC Auto, tak jak Inter Cars wypuszcza 4maxa....
Nie są to w każdym razie produkty wysokiej jakości.Niestety jaka cena taka jakość ;)
Tu się zgodzę na tym nie zaoszczędzisz bo przy pierwszej poważniejszej sytuacji na drodze będziesz tego żałował...
Ponadto te tarcze z pewnością nie wytrzymają gwałtownego hamowania - zaraz je pokrzywisz.
Dreams from Dreams - 7er...
Ja bym sobie darowal na Twoim miejscu. ena mowi sama za siebie a hamulce w e32 musza byc porzadne, a nie jakas chinszczyzna. dla porownania podam CI ze za tarcze ATE + klocki Textar zapłacilem ok 500 zeta (nie pamietam dokladnie), a cena 179 za komplet jest dosc podejrzana.
NIE POLECAM.
Pozdrawiam
Gilu
Gilu_e32
Moja E32 ma nowe tarcze założone przez poprzednika i pewnie jest to jakiś tańszy produkt. efektem jest lekkie drżenie kierownicy przy hamowaniu. I to wcale nie odnosi się do wielkich prędkości, bo już przy około 80km/h jest odczuwalne.
komplet ATE Powerdisc + klocki kosztuje na Alledrogo ok. 500,- - tak więc nie ma tragedii, a na hamulcach się po prostu nie oszczędza.
Ja wymienię u siebie - 9.07 auto idzie do doktora.
Pozdrawiam - Maciek
Zdecydowanie odradzam ten produkt. Tak jak napisał Słowik siudema to ciążkie auto i wymaga odpowiedniego sprzętu hamującego. Jak chcesz zamiennik to na twoim miejscu wybrałbym ATE. Ja na przodzie mam originalne tarcze i klocki i wiem, że nie zawiodą. Po za tym nie ma mowy o żadnym drżeniu przy hamowaniu. Kiepski zamiennik po rozgrzaniu i wjazd w kałużę odkształci Ci się i przy hamowaniu będziesz odczuwał drgania nawet przy niewysokich prędkościach.
TYLKO BMW 7
kolega z inter carsu powiedzial ze mozna smialo kupywac takie tarcze maksymalnie do 30cm srednicy, pozniej beda sie giac niesamowicie, ja pogiolem TRW chyba po miesiacu!! dokladnie w drodze powrotnej ze spotu w wawie
Witam :)
Widzę że koledzy dość sceptycznie podchodzą do takich produktów...macie prawo.
ja powiem tylko tyle że mam taki sam komplecik od około 4 miesięcy, przejechałem w tym czasie jakieś 7 tyś km i muszę przyznać że jestem "mile rozczarowany" . Kupiłem wtedy ten zestaw bo zmusił mnie do tego stan tarcz i zawartość portfela ... miała być prowizorka ale widze ze chyba nie bede nic zmianiał. Tarcze sie nie krzywią i wytrzymują awaryjne hamowania i nie czuć nic na kierownicy. I co najlepsze klocki z tego zestawu nie piszczą jak robiły to inne " markowe " produkty. A decyzje co do zakupu pozostawiam samemu zainteresowanemu.
Pozdrawiam wszystkich
Jedźmy tak by zawsze dojechać do celu:) ....
Taka mała dygresja :D
Na temat tego zestawu nie mam zdania. U siebie zalozylem tarcze ATE i oryginalne klocki BMW. Zestaw sprawuje sie dobrze i nie moge narzekac. Na tyl pojdzie jednak oryginal bo i tak hamulce tylne rzadziej sie wymienia, a nie lubie problemow. W ASO czesci potanialy i nie jest jak przed kilkoma laty...
Dzięki za opinie ;) Narazie i tak muszę poczekać z naprawą , bo bunia rozkwaszona 8/
Zobacz Czarnulę :) -> www.7erczarnula.jpg.pl