witam pêk³a mi ch³odnica wody od strony kierowcy na bocznym plastiku u góry. zaklei³em doraznie poxilin± ale mam pytanie czy je¶li pêk³a na plastiku to to siê jako¶ naprawia czy czeka mnie wymiana?
witam pêk³a mi ch³odnica wody od strony kierowcy na bocznym plastiku u góry. zaklei³em doraznie poxilin± ale mam pytanie czy je¶li pêk³a na plastiku to to siê jako¶ naprawia czy czeka mnie wymiana?
Nie ma co Heniowaæ,tylko wymiana wchodzi w grê jak nie chcesz je¼dziæ z dusz± na ramieniu,mia³em kiedy¶ podobny przypadek w e34,króciec by³ klejony po wjechaniu na krawê¿nik (silnikiem szarpnê³o na poduchach) króciec pêk³ 180 km od domu....
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
hmm no tak króciec zawsze króæcem ale mi pêk³o na sztywnej powierzchni i tam nie ma ¿adnego luzu. znajomy mechanik mówi³ ¿ebym mu podrzuci³ chlodnice to sklei ma jaki¶ super klej ju¿ kilka ch³odnic nim sklei³ i jeszcze reklamacji nie by³o. zastanawiam sie jeszcze co zrobiæ póki co poxilinka daje rade![]()
Nikt nie naprawia plastiku na ch³odnicy ! Czê¶æ aluminiow± owszem . W grê wchodzi tylko wymiana .
By³o E30 325 , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540 :)
Jest E38 740IA
Je¶li chcesz mieæ rado¶æ z jazdy to szybko wymieñ.
A jak chcesz do³±czyæ do tych, którzy maj± ¶wiadomo¶æ, ¿e koniec jazdy ich BeEMek mo¿e nast±piæ ju¿ za chwilê, to zaklejaj i siê módl by¶ na skutek tej czynno¶ci nie musia³ wymieniæ po³owy silnika.
Gra muzyka
Hehe tylko WYMIANA kolego @ lostami1988 niestety takie ¿ycie wiêc nie czekaj i nie oczekuj cudów po klejeniu bo i tak pierdyknie w koñcu ;/ to miejsce które opisa³e¶ jest newralgiczne i najczê¶ciej pêka w tych ch³odnicach !!!!
Wie¶niactwo to stan umys³u nie miejsce zamieszkania .........