To raczej efekt kolejnego nieudolnego działania właściciela - zaoszczędził na praniu tapicerki... :hah:
To raczej efekt kolejnego nieudolnego działania właściciela - zaoszczędził na praniu tapicerki... :hah:
Dreams from Dreams - 7er...
nonono :D a dzwoniles do mnie moze? :DZamieszczone przez Pablo_gl
i tu sie zgadzam z anatolem. to co powoli zaczyna dziac sie na ulicach z bmw (chodzi mi o starsze modele) to zgroza widzialem juz kilka e 38 z burakiem w srodku i wies tiuningiem na zewnatrz. krotko mowiac ja mojej besi nie oddam byle komu a jak nie sprzedam to zostawie.
dokładnie panowie .... byle naszych pięknych aut buraki nie zbeszcześciły szpachlą siatexem i wing comanderami ....
tez sie zgadzam dlatego mojej wogole nie oddam bedzie starzec sie razem ze mna :D
A ja mialem na mysli ze gosc opusci 12 tysi...Zamieszczone przez Pablo_gl
Niedługo kupienie ładnej E32 czy E34 będzie graniczyło z cudem, a jak się uda to można będzie mieć satysfakcję, że uratowało się autko przed zburaczeniem. Niestety... Popatrzcie w ogłoszenia na E30 czy E36 - zwłaszcza te pierwsze: masakra!
Pozdrawiam - Maciek
Ale ołtarzyk sobie je..nął na desce :D :D
Noo niestety jest coraz gorzej z E32,kiedys większośc była jak bavaria stworzyła a teraz to juz naprawde ładne egzemplarz to żadkość ..