Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: problem z odpowietrzeniem

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65
    hej chlopaki dalej samo powietrze no i cigle wody dolewam...a dziwne jest to ze mam ten wyciek bo juz jestem pewien nawet tylko ze wycieka nie caly czas tylko co kilka dni bo obserwowalem auto dwa tyg i np pierwszego dnia zauwazylem mala plame plynu pozniej 2-3-4 dni nic i znowu plama dziwny wyciek bo nie cieknie ciagle no i za ...ja nie moge go zlokalizowac :( kiedys jak mialem wyciek to wlaczylem auto troche pochodzil i zaraz bylo widac skad leci a teraz jak leci co kilka dni i nawet nie wiem kiedy to trudno mi to zlokalizowac :/

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez halunnn Zobacz posta
    hej chlopaki dalej samo powietrze no i cigle wody dolewam...a dziwne jest to ze mam ten wyciek bo juz jestem pewien nawet tylko ze wycieka nie caly czas tylko co kilka dni bo obserwowalem auto dwa tyg i np pierwszego dnia zauwazylem mala plame plynu pozniej 2-3-4 dni nic i znowu plama dziwny wyciek bo nie cieknie ciagle no i za ...ja nie moge go zlokalizowac :( kiedys jak mialem wyciek to wlaczylem auto troche pochodzil i zaraz bylo widac skad leci a teraz jak leci co kilka dni i nawet nie wiem kiedy to trudno mi to zlokalizowac :/
    To nie czekaj az zacznie ciec tylko po wyschnięciu płyn chlodniczy zostawia białe slady' osad. Sprawdz wpierw chłodnice później popatrz na tył silnika czy coś nie puszcza przy elektrozaworach/ ścianie grodziowej. W sumie to ciec może wszędzie!!!
    PS: jak wlaczysz nawiew to ci nie smierdzi?
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

Uprawnienia umieszczania postów