Monologu ciąg dalszy . Wpadło kilka gratów i powoli montuje wszystko do mojej biednej siódemki. Dokładam trochę wyposażenia tj. elektryczną roletę , komputer pokładowy , pamięć fotela , telefon ze skórzanym i regulowanym podłokietnikiem , podgrzewanie siedzeń oraz zmieniam granatowe wnętrze , które nie widziało mi się od początku na upragnione czarne.Zmieniam wszystkie plastiki łącznie z dywanem , tunelem , konsolą i całą resztą. Wnętrze narazie wygląda tak :

Przed montażem odnowiłem też trochę półkę bo wyblakła od słońca. Tak wyglądała przed:

i po :

Mając praktycznie gołą podłogę zająłem się korozją. Niestety musiałem też zaspawać dziurę , która powstała w wyniku braku jednego z korków. Wszelkie wypryski dokładnie wyczyściłem i zabezpieczyłem epoksydem i pózniej akryl i baza. Łączenia również zabezpieczyłem "sylikonem" do tego celu przeznaczonym , także ogarnięte tak jak powinno być .Pociągnąłem też nowe przewody do wzmacniacza przy oryginalnej wiązce . W wolnej chwili będę wrzucał zdjęcia w raz z postępem prac.