majkel te zegary są z błedem te zegary K=4730 cos takiego nie pamietam dokladnie jak to pisze mają błąd tylko te co mają napis na predkosci EG02 , EG03 Nabijaja normalnie kilometry tez mialem problem z tymi K= ** ale dzis zmienilem na takie z 750tki EG03 i jest ok mają 370tyś temperature pokazuje dobrze prekosc tez i przedewszystkim poziom paliwa tamte portafiły świecić rezerwe mimo ze bylo 25 litrów. Ale nie wiem Auto mam z 89 Zegary z 750 tez są 89 ale już wersja poprawiona i zgrywa się ok, założyłem zegary z 750 z 91r do mojej to pokazywalo komunikaty tylko i caly czas wył gong ale podejrzewam że dlatego ze byly poprostu zwalone bo wygladaly na zmeczone i pixeli duzo niewyswietlaly.

Jako ze mam longa to dla mnie w sam raz pasowaly od 750 bo korzysci sa takie ze bak tez na 100 litrów a dodatkowo większa skala licznika nie wiem jak by sie zachowywaly w wersji na bak 90l to znaczy czy pokazywaly by dobrze ale zawsze mozna wymienic maly wskaznik zegarow na swoj 90 litrowy do tamtego licznika