-
Zaawansowany Użytkownik
Kolego jak znajdziesz przyczynę to daj znać, bo mi tez tłucze po zmianie prawy tył. Na progach jest masakra.
-
Doświadczony Użytkownik
Jutro zwalam amortyzatory sprawdze
Co jest nie tak...: ) w Polsce nie ma
Mechaników
I jak nie zrobisz sam to bedziesz Płacił 10x
-
Zaawansowany Użytkownik
zmienialem amorki z tylu i nowe mocowania amorkow. z jednym bez problemu, ale z drugim jakos dziwnie sie ulozylo. Juz wyjasniam, przy pierwszym jak rozkrecalem sciagacze normalnie sprezynka weszla na swoje miejsce itd, a w drugim ten talerzyk ktory jest pod nakretka tak gleboko wszedl w poduszke ( nowa), az szok. no ale mysle sobie, nowa poduszka, moze sie ulozy, moze tak ma byc. sprawdze:) skonczylo sie waleniem jakie opisujecie:) amorek wyjalem, poduszke zalozylem stara, gdzie talerzyk zachowal sie jak w amorku z drugiej strony i cisza:)
Pozdrawiam
-
Doświadczony Użytkownik
i na bank bede mial to... ale to czesc problemow ktore zafundowala mi bunia...
-
Vip
Vip
Hehe...a miałem o tej poduszce amorka napisać, bo sam to robię teraz tyle, że w E32...:p
Mam nadzieję, że po wymianie będzie błoga cisza...:D
Bo teraz to jest, ale tylko na prostej jak stół drodze...po dziurach, to mam takie stukanie i skrzypienie, które dochodziło z właśnie tej strony...
A poniżej moje poduchy...nowa i stara (chyba od nowości, bo stan mówi sam za siebie)...jeszcze nie zmontowane...bo brak mi uszczelki...:p
http://img836.imageshack.us/img836/865/poduchaamora.jpg
-
Zaawansowany Użytkownik
nie no kolezko u Ciebie ewidentna wina poduszek:P
a u mnie okazalo sie, ze nowka poduszka zreszta kupiona powiedzmy tutaj, dobrej firmy okazala sie bublem. Ale to juz nie pierwszy raz kiedy zniechecam sie do lemfordera.
Pozdrawiam
-
Zaawansowany Użytkownik
Hej. Nie chce zakładać nowego tematu bo jak na razie nie widzę takiej potrzeby. Ale ktoś wspomniał tutaj o stukach i zgrzytach... Ja jestem po wymianie drążka środkowego, gum stabilizatora i przy np zjeździe z krawężnika pojawia się zgrzyt, a przy normalnej jeździe po dziurach słychać głuche stuki. Amory raczej są dobre, nie widać żeby były jakos siadniete... Może to być wina tych poduszek amora co kolega z e32 pokazał?
-
Doświadczony Użytkownik
Jedz na trzepaki kolego -40zl o
Zobaczysz ile
Procent maja amorki:P
-
Zaawansowany Użytkownik
Ja swoje amorki sprawdzałem jakiś rok temu to miały po 70% niby... dużo nie jeździłem. Dla tego też się pytam czy zgrzyty i głuche stuki mogą być spowodowane właśnie przez te zużyte poduszki amortyzatora. W moim przypadku chodzi i przednie zawieszenie.
-
Zaawansowany Użytkownik
Uprawnienia umieszczania postów