-
Zaawansowany U¿ytkownik
Rolety trojkatne szyb bocznych
Witam jakos nie moge znalezc podobnego tematu a mam problem z niezwijajacymi sie roletami trojkatnymi. Mam pytanie jak wymontowac rolete z obudowy zeby naciagnac sprezyne ?
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Jak mnie pamiêæ nie myli, to musisz kombinerkami poci±gn±æ prêt bg wyszed³ z obudowy i krêciæ prêtem naciagajac tym samym sprê¿ynê
Wysy³ane z mojego GT-N7000 za pomoc± Tapatalk 2
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Najpewniej masz u³amany ten kawa³ek plastiku, który trzyma trzpieñ, tote¿ samo nakrêcenie nic nie da. Trzeba albo naprawiæ cha³upniczo albo wymieniæ na nowe.
To czêsta przypad³o¶æ - widocznie tam jest s³aby punkt. Sprawne u¿ywane trójk±ciki trudniej znale¼æ.
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Trzpieñ jest zaplanowany chyba w górnej czê¶ci rolety, nie pamiêtam teraz dok³adnie, musisz siê przyjrzeæ i zobaczyæ i próbowaæ, u mnie uda³o siê naci±gn±æ.
Wys³ane z mojego Galaxy Note przez Tapatalk'a
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
poszukaj na grupie e38 tam jest temat o tym:)
-
Vip
Vip
od góry wypchn±æ trzpieñ do do³u i nakrêciæ ,w ostateczno¶ci wy³amaæ wzmocnienia wyci±gn±æ ca³o¶æ i nakrêciæ
-
Do¶wiadczony U¿ytkownik
Da siê to zrobiæ bez ³amania czegokolwiek, wiem bo naci±ga³em u siebie. Nie jestem w stanie Ci tego wyt³umaczyæ pisz±c. Trzeba siê troszkê nagimnastykowaæ ale dasz radê :)
-
Zaawansowany U¿ytkownik
temat ogarniety, odkleilem wzmocnienia i wyjalem ja, nastepnie nakrecilem, wlozylem i wkleilem wzmocnienia. wielkie dzieki za rady.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum