Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: BRAK MOCY 730i

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    730i e38
    Jutro podepne i napisze wszystko co i jak !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e34,e32,e38 740iA 1994r
    pomijając fakt że coś może być niesprawne to trzeba wziąć pod uwagę że e38 to ciężki samochód i osiągi nie są rewelacyjne ale wynagradzają w inny sposób
    sławomir

Zaawansowany Użytkownik Awatar martinez538
    BMW
    330xd e91/ ex740iA e38 2000r/525i e34 1990r
    Cytat Zamieszczone przez hektorek106 Zobacz posta
    pomijając fakt że coś może być niesprawne to trzeba wziąć pod uwagę że e38 to ciężki samochód i osiągi nie są rewelacyjne ale wynagradzają w inny sposób
    myślę że to też może być jakaś racja, bo niemal 2 tonowe auto z silnikiem 218km na gazie (więc napewno mu mocy nie przybyło) nie będzie miało mega kopa, ja kupiłem parę dni do tyłu 740i e38 a do tej pory jeździłem e34 525i 24v, i muszę powiedzieć że nie ma jakiejś przepaści pod względem przyspieszenia wiadomo troche lepiej idzie szczególnie przy wyższych prędkościach, ale nie o to mi chodziło kupując to auto, gdybym chciał się scigać to bym kupił m3 albo m5. Najpewniej jedź na hamownie koszt ok 50-100zł i będziesz wiedział czy to tylko subiektywne odczucie czy rzeczywiście buni coś dolega(może wcześniej miałeś coś małego i szybkiego golf gti, civic vtec itp i dlatego te odczucie) ja sam mam zamiar się wybrać w wolnym czasie tak z ciekawości

Uprawnienia umieszczania postów