Tego Wurth uzywa sie w ASO i powiem szczerze, ze efekt jest taki sobie :? . Raczej nie warto kasy. Jak Damias chcesz sprobowac, to dawaj na PW i dogadamy sie - ma troszke ;) . Na Bemowo niedaleko.
Tego Wurth uzywa sie w ASO i powiem szczerze, ze efekt jest taki sobie :? . Raczej nie warto kasy. Jak Damias chcesz sprobowac, to dawaj na PW i dogadamy sie - ma troszke ;) . Na Bemowo niedaleko.
A co do pryskania - to daje wszedzie w kanaly i w obieg wewnetrzny i spod maski. U mnie dodatkowo jeszcze przy kazdej wymianie p. pylkowego bezposrednio po parowniku...
Niestety źródełko ze środkiem wyschło :( A producent może to sprzedać ale tylko w dużych ilościach. Troche bez sensu wydawać kupe kasy bez wcześniejszego stestowania.
Także teraz poszukam jakiegoś innego dobrego środka. Jako że teraz sezon na klimatyzację to i na stacjach są braki w asortymencie i nie ma w czym wybierać :/
czy to naprawde takie wazne jaki preparat uzyc do czyszczenia klimy??? kazdy dobrego producenta sie sprawdzic, chyba ze nieumiejetne stosowanie, i niewiem co tu rozpaczac ze niemoge znalesc takiego i takiego spraya :P
Użyłem w końcu środka PLAK i jestem zadowolony. Nie śmierdzi i pachnie lekko oceanem :) także jakby co to ten środek działa.
Niewygodna jest to robota bo jak się chce wpuścić środek przy wyłączonym nawiewie to zamykają się kanały wentylacyjne i ciężko jest wprowadzić wężyk głęboko do nawiewu. To samo od strony silnika :) Ale jakoś się udało. Trzeba to robić tak jak Krzywy pisał na lekko włączonym nawiewie :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]