Super foty. To ja swoich chyba niezapodam, bo już nic dodać nic ująć ;D
Super foty. To ja swoich chyba niezapodam, bo już nic dodać nic ująć ;D
Gra muzyka
Dawaj Dawaj Wojtek - napewno będą ekstra aczkolwiek FUBU poprzeczke zawiesił wysoko oj wysoko :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 22-05-2012 o 00:42
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Zdecydowanie lepiej teraz wyglądają :zywiec: :707:
Chistoryjka sposób i spokój opowiadania ttrola mnie rozbawił a szczególnie że z nimi zamieszkał a waracąc do tematu i Fotek FuBu to powiem tyle dziekuje że jesteś dzięki tobie patrze inaczej na E38 już nie czuje że to gówno i jest niegodne następstwa dla E32 poprostu mi się nie podoba a najbardziej tył, Ale teraz wiem że można zrobić z E38 coś ładnego, bardzo ładnego i mimo sporych różnic stylistycznych z E32 całkiem zmienioną koncepcją tyłu może to być samochód tak samo piękny jak E32, Twoje E38 jest jednym z niewielu przyznam że chyba jedynym które mi się podoba jest indywidualne ale jednak oryginalne z dobrym smakiem świetnie skomponowany środek felga kolor pomarańczowe migacze i lampy z dymionym kierunkiem sprawiają że jestem szczęśliwy że E38 może być kolejnym moim idealnym samochodem Bo jak narazie nie ma dla mnie niczego piękniejszego i wygodniejszego niż E32 narazie nie widze dla niego ewentualnego zastępstwa a twoje E38 mimo wielu lat niechęci i wyzwisk w ich kierunku otwiera mi nową ewentualną droge.Choć wolalem ją z ciemnym kierunkiem to i tak jest ładna jest moim faworytem i symbolicznym dzieckiem seri 7 obok mojej realnej E32 Podrawiam Ciebie i wszystkich którzy tam byli i ich samochody oby wiodło im sie zawsze dobrze :)
Admin note:
Wyedytuj tego posta czym prędzej. Składnia, gramatyka i ortografia na poziomie pierwszej klasy szkoły podstawowej.
Jeśli tego nie zrobisz post zostanie usunięty.
Ostatnio edytowane przez WojtekD ; 22-05-2012 o 10:02
Brawo!!!!!
pierwsza część zagadki należy do Ciebie Dorko. A co trzymam w ręku?
Czas na podsumowanie konkursu o Wielki Baner 7er:
Po zażartej walce wielu uczestników którym do tej pory wydawało się że trafienie do kosza to pestka HEHE..
zwycięzcą został po dogrywce uzyskując 5 trafień na 10 .......Hatecraft !!!!!!
Tak więc Baner pojechał do Warszawy!.
Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 22-05-2012 o 08:51
O rzesz to już cios poniżej pasa tak się nie bawię :D Ja tutaj pakuję walizki bo mam prawie bilet na Wyspy Hula Gula a tu zimny pryśnic na ochłode
Wydaje mi się że to pifffko z Twojej miejscowości które bardzo bardzo lubisz :D Feler w tym że za pierona nie pamiętam nazwy:cray:
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
Maniac,pisz bardziej zrozumiale.Nie raz robisz takie błędy że zastanawiam się co to za wyraz;)!! Pisz po polsku (znaki interpunkcyjne),będzie nam dużo łatwiej zrozumieć Twoje wypowiedzi...
pozdr