Wyskoczy³ mi b³±d poduszki - INP¡ nie da siê skasowaæ, czy DIS da rade? Czy Modic'iem ? czy jak ?
B³ad 97D7 60
Wyskoczy³ mi b³±d poduszki - INP¡ nie da siê skasowaæ, czy DIS da rade? Czy Modic'iem ? czy jak ?
B³ad 97D7 60
Usuñ usterkê i dopiero kasuj, inp± powinno daæ radê.
Jaka¶ wtyczka przy siedzeniu pasa¿era - juz wiem :)
W E65 b³êdy bez powodu czasami lubi± sie pokazaæ :)
Je¿eli to wtyczka to mia³em to u siebie w e38 dopuki nie polutowa³em kabli obok wtyczki co chwilê ³apa³ b³±d po zlutowaniu zapomnia³em o temacie.
Wejd¼ w modu³ w którym jest usterka i podaj opis b³êdu. Sam kod nic mi nie mówi. Inpa skasuje pod warunkiem sprawnego uk³adu.
Wiedza o tym, gdzie znalezc informacje i jak ich uzywac to tajemnica sukcesu.
Albert Einstein
Panowie, ja równie¿ mam problem z poduszk±. ¦wieci siê czerwona ikonka. Po skasowaniu b³êdu INP¡, po dwóch sekundach pojawia siê on ponownie.
Wy¶wietla siê nastêpuj±cy b³±d:
Tak to wygl±da podczas kasowania:
Kombinowaæ co¶ z lutowaniem czy zakupiæ po prostu emulator maty na Allegro? Jak w ogóle wyci±gn±æ t± wtyczkê spod siedzenia (siedzi mocno i nie chce wyj¶æ)?
Ostatnio edytowane przez ratovnik ; 21-05-2012 o 19:26
A czego siê czepiasz maty?
Ten b³±d jest na czujnik uderzenia bocznego lewego. Do wykrêcenia fotel kierowcy. Nale¿y podnie¶æ wyk³adzinê i tam szukaæ.
Albert Einstein
Faktycznie, jest left.
Na sam± my¶l o odkrêcaniu fotela ma do¶æ :-) Inaczej siê nie dostanê? Gdzie to dok³adnie siê znajduje pod tym fotelem?
Siedzi pod fotelem przykrêcony do pod³ogi. Bez odkrêcenia siê nie dostaniesz.
Albert Einstein
Dziêki za porady.
A ten czujnik bêdzie do wymiany czy da siê go jako¶ naprawiæ? Przed wyjêciem fotela kupiæ nowy czy jak? :-)