Mieszkam w Stavanger.Zaraz sprawdze czy moge zamiescic nowy post w dziale "allegro.." bo na tym mi eraz naprawde zależy;-)
Mieszkam w Stavanger.Zaraz sprawdze czy moge zamiescic nowy post w dziale "allegro.." bo na tym mi eraz naprawde zależy;-)
Hejka Piotrek ;) Powodzenia w polowaniu :D
Nanosekunda: czas jaki upływa między zmianą światła na zielone, a wściekłym zatrąbieniem na ciebie przez kierowcę z tyłu.
ja się dołączam...powodzonka ;)
Witam...jak widzę już jest nas chyba 3-ech w Norway,ktorzy wierzą w szczęśliwą 7kę...A powiedz czy zamierzasz kupić w Norwegii czy w Polsce.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Hej.Wiesz,jesli jesteś w No to pewnie wiesz jakie sa tutaj ceny samochodów.Za E38 w przyzwiotym stanie musialbym dac ok 100000 Nok,pomijajac juz nawet to, ak Norwegowie dbaja o auta.Sam klimat ich tu nie rozpieszcza.Raczej marna kalkulacja,dlatego poszukiwania skierowalem w strone ojczyzny;-)
Wreszcie upolowałem moim zdaniem dość dobrą sztuke.Oczywsicie,auto ma swoje lata i jest kilka pierdół do poprawy/wymiany (min.te okropne tylnie ledy,i masakryczna siatka w miejscu halogenów rodem prosto z szopy 17 letniego tunera:-) ) ale generalnie jestem zadowolony.Autem przez 3 dni przejechałem juz ok 1500 km po naszej pieknej ojczyznie i jak dotąd wsio ok.Komfort podróżowania jest klasa sama w sobie.Autko doslownie płynie....Reasumując pod wrażeniem.Pozdrawiam
No no...ładna sztuka...ogarniesz ją trochę i będzie extra...;)!!
Życzę zadowolenia z zakupu i bezawaryjnej jazdy...:D
witam oby dawała samą radość!!![]()
Gratulacje zakupu. Oby służyła jak najdłużej. Fakt w Norwegii ceny są kosmiczne, ale nie będą się "czepiać", że na PL blachach tam latasz? Fakt LEDy są okropne, i gryzą się trochę dekle AcS'a i dokładka Alpiny :)