a jak ma się wypas do Vinu samochodu??Ni jak mi się widzi skóra do braku klimy,na ciepłe dni nie polecam:] taka moja szczera opinia który to rok??coś czuje że przednie lampy były zmieniane z orii ps lubie be\z uśmiechu:]
a jak ma się wypas do Vinu samochodu??Ni jak mi się widzi skóra do braku klimy,na ciepłe dni nie polecam:] taka moja szczera opinia który to rok??coś czuje że przednie lampy były zmieniane z orii ps lubie be\z uśmiechu:]
Rok 1988. Niestety była biedna, staram się ją zrobić pod siebie.
Brak klimy niestety razi, pożyjemy zobaczymy. ;)
imienniku mój skóre sprzedaj jak nie masz klimy chyba że chcesz ją dokładać przed latem teraz zauważyłem że masz 88 rok i chyba ktoś dokładał u ciebie uśmiechy,jesteś zrzeszony w klubie łodych zabytków to bym się starał by twój samochód był zgodny z vinem taka moja opinia ale prywatna pzdr:)
Mam szybkie pytanie. Widać jak wygląda kolorystyka wnętrza u mnie.
oryginalnie schowki były materiałowe i kompletnie nie pasowały do boczków i skóry.
Jakby założyć Czarne w skórze http://allegro.pl/schowki-przednie-w...957628803.html
Pod kolor deski? Dodam że podsufitka i tyna półka będą obszyte na czarno. W ogóle czy ta skóra nappa jest taka czarna pod deske?
Co sądzicie?
Ostatnio edytowane przez arturtuner ; 21-01-2013 o 21:52
Moja rada zapodaj jakieś ciekawe kolorystycznie wętrze i nie kupuj po kawaku tylko całe przekładaj z dawcy. Tu masz ciekawy kolorek.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2964963404
Jak German to Anna.
Nie kupuje po prostu miałem taką opcje, że siwa skóra.
Dołożyłem tylko skórzane boczki i zastanawiam się nad schowkami co sądzicie.
Kolor jak u mnie lachssilber, moja z lutego, a twoja?
to malowanie było tylko przez kilkanaście miesięcy w e32, więc dla samego koloru masz rarytas.
Klimę faktycznie mógłbyś dołożyć, kosztowne może nie będzie, ale może być pracochłonne.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 21-01-2013 o 22:18
pozdrawiam Bartek
ttrol, nad klimą myślę ale bliżej w okresie letnim.
Pytanie co z tymi schowkami? Czy w czerni będą pasować. Chciałbym żeby została czarna deska.
I chciałbym do tego czarne schowki, wydaje mi się ze będzie pasować. Wolałem spytać jeszcze
kogoś postronnego.
Zależy co dla kogo jest kosztowne.
Moim zdaniem "odbudowanie" klimatyzacji e32 R6 to kwota zaczynająca się od 2 tys. z zastosowaniem samych zamienników i używanej sprężarki i używanych przewodów.
Mało?
Sądząc po obecnych trendach jest to kwota której większość nie dołoży do e32 w przypadku większej awarii, nie mówiąc już o retroficie.
4 tys. to np. kwota która potrafi zadecydować o spisaniu na straty np. A8 D2 z awarią skrzyni, e38 pewnie do pewnego pułapu też.
Czarne e32 w benzynie!