z ameliniowej...he he a tak na powaznie to nie wiem bo ja je kupilem gotowe ale pomierzyłem i jest blaszka o grubosci 0,7 mm a sama blaszka jest metalowa ....bo amelinium nie pomalujesz he he
z ameliniowej...he he a tak na powaznie to nie wiem bo ja je kupilem gotowe ale pomierzyłem i jest blaszka o grubosci 0,7 mm a sama blaszka jest metalowa ....bo amelinium nie pomalujesz he he
BUMERMANIAK
szablony były położone na kartce a4,nie wiem jaka wielkość tych blaszek,podał byś długość obu jak dasz rade, dzięki.
730
sorki ze tak pózno odpowiadam ale zycie goni i co poradzic ok blaszki nie byly skanowane na kartce tylko bezposrednio na skanerze a wymiary blaszek to : zaczynam od dłuzszej :12,33cm a krutsza blaszka : 10,02cm mysle kolego ze pomogłem pozdro
BUMERMANIAK
dzięki zaraz sprawdzę.
730
wydrukowało mi mniejsze.
730
tak jakby tylko koledzy jest pewien myk o ktorym niestety nie wiedziałem do czasu montazu TE WZORNIKI SA DO PRZEDLIFTA NIESTETY!!!! przepraszam za bład ale ja tez myslalem ze to polift do czasu kiedy wziąłem sie do montazu i tu zonk wogole nie pasuje i dupa zbita!!!! jeszcze raz przepraszam za zły wrzut i jeszcze raz to do przedlifta jest NIESTETY!!!!
Ostatnio edytowane przez magik2.7 ; 08-10-2012 o 12:50
BUMERMANIAK
ma ktoś do polifta krzyże.
730
Robie BH od wielu lat od A do Z, ale krzyży nie samych krzyży nie sprzedaje..
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol