Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: [ pozostale] zalożenie spryskiwaczy reflektorów

Początkujący Użytkownik
    nie, pod przewody te od reflektorów - te tłoczące płyn - wstawiłem trójnik i podłączyłem pod to spryski szyby przedniej i w momencie spryskiwania szyby , spryskiwałem jednocześnie reflektory. oczywiście pod warunkiem działania pompki wysokoćiśnieniowej

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Czyli z jednego zbiornika i jedną pompka myjesz lampy i szyby i halogeny? Pompka jest standartowa?

Początkujący Użytkownik
    schemat miałem taki: zbiornik na płyn , pompka wysokociśnieniowa, przewody od pompy ciśnieniowej, dysze reflektorów, dysze szyby czołowej. na halogeny nie podłączałem bo stwierdziłęm że nie ma sensu, poza tym pompka wysokociśnieniowa ma dwa kierunki obrotu, obrót w prawo spryskuje reflektory, obrót w lewo spryskuje halogeny ale tym steruje ten przekażnik, przewód który idzie już do dyszy reflektora przeciąłem i wpiąłem trójnik i od niego podłaczyłem przewód aby spryskiwał jednocześnie szyby. oczywiscie bez przekażnika. pompka standartowa nie wydoli ciśnienia , dobra jest ale tylko do spryskiwania przedniej szyby, cisnienie ma myc reflektor a nie go moczyć

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Pompka zwykła od zbiornika szyb ?

Równie dobrze można zrobić spryskiwanie reflektorów na zbiorniczku od mycia intensywnego i na jego pompce.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez xsilver
    Pompka zwykła od zbiornika szyb ?

Równie dobrze można zrobić spryskiwanie reflektorów na zbiorniczku od mycia intensywnego i na jego pompce.
    Na tym malutkim który jest przypinany do dużego? Ja w sumie mam wszystko do tego by to działało-zbiornik ten duży z przejściem na ten który jest pod lampa, ten zbiornik pod lampa też z dużą pompka która ma 2 wyjścia, przewody i dysze były już w zderzaku. Przekaźnik jest ale nie hula.

Uprawnienia umieszczania postów