a ile kosztowalo samo podszybie? bo moje to juz prawie prochno...Zamieszczone przez trolu
a ile kosztowalo samo podszybie? bo moje to juz prawie prochno...Zamieszczone przez trolu
Ja też ostatnio wymieniałem szybkę. Ponieważ jestem szalony kupiłem oczywiście oryginalną (zielona, bez paska, z czujnikiem deszczu, podgrzewana) za 1600 zł :D
Musiałem na nią czekać 3 dni aż dostarczą do Polski z Niemiec, bo nigdzie w magazynach takiej nie było. Wymieniałem w Auto Folszyb'ie - koszt 150 zł. Uszczelka górna kosztuje 70 zł, podszybie 165 zł.
Pozdrowionka
A ja płaciłem za PILKINGTONA w Gliwicach 950 zł z montażem szybko i profesjonalnie 2,5 godzinki chłopaki bardzo ładnie i czysto to zrobili. Szyba z zielonym paskiem, czujnikiem deszczu i grzanym dołem czyli standard.
Dreams from Dreams - 7er...
Widze że sporo osób ma tą wymiane już za sobą. Jednak przejechane kilometry robią swoje na szybie. Dobra widoczność i komfort jazdy to podstawa :)
Też sie pewnie zdecyduję na Pilkingtona bo w ASO to liczą troszke za słono. Dzięki za odpowiedzi.
W aso chyba 190zlZamieszczone przez pan.boczek
Ja teraz kupowałem w ASO za 151 pln
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
ja kupowalem szybe ori z tielonym paskiem (chyba :/) i czujnikiem.. w ASO ze wstawieniem zaplacilem 2600zl niestety opcji ogrzewania nie mam :( a poszybie tez mam do wymiany ..
Chciałem odświeżyć nieco temat. Jako że komuś przeszkadzało moje auto, w nocy ktoś wytargał mi z tylnego zderzaka narożną listwę i pozbawił wycieraczek (mógł sprawdzić, bo już zużyte były, więc nie wiem po co one komuś). I zrobił to tak zręcznie że musiał pierdyknąć ramieniem bo szyba pękła. Tak więc na dniach będę ją wymieniał. Sprawa jest następująca: mam szybę z paskiem i czujnikiem, ale bez podgrzewania. Jak wygląda kwestia podgrzewania w E38. Czy są gdzieś tam w każdym aucie zostawione wiązki i wystarczy wsadzić szybę z podgrzewaniem i podpiąć, czy jest to raczej grubsza robota i nie ma co kombinowac tylko wstawić taką jaka była, czyli bez grzania?
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
ja tez mylalem ze w 730d nie mam podgrzewania bo nie widac bylo tych paskow...a jedna podgrzewanie bylo..
chyba to seryjnie jest
Witajcie ,podgrzewanie jest w kazdej ,a to że nie widac pasków nic nie znaczy. Na Śląsku szyba z zielonym paskiem ,czujnikiem deszczu i podgrzewaniem - 650 zl z wymianą :)