Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Przedstawiam w skrocie e32 735 1989 w manualu

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Dzuda

Opisalem wyzej,ze bede ja malowal cala i wtedy wyciagne i poloze nowy material na podsufitce. Podkleilem to teraz zeby przez okres ktory bede jezdzil nie wisial mi balon :) Przy rozbieraniu auta ona od nowa by sie poodklejala czy pobrudzila ! A ja wtedy bym sie deko zdenerwowall :P

Nie weim jakie beda efekty ? Na razie jest wszystko ok.

skóry tak naprawde to jest kosmetyka. Jak wyzej rowniez opisalem jak beda fundusze to uszyje sobie nowe skorki a za 400zl je odswiezylem,wyglada o niebo lepiej . Teraz to ja musialem wsadzic kase w mechanike i inne rzeczy aby autko moglo godnie jezdzic bo naprawde nie bylo dobrze ale liczylem sie z tym :)

Co do nakladania farby to robilem to gabka . W ostatniej chwili zrezygnowalem z pistoletu po rozmowach z kilkoma osobami . Gabka bardziej dotarla w miejsca ktore myslalem,ze sie nie pokryja czyli fotel kierowcy

Cytat Zamieszczone przez moloko5 Zobacz posta
    Hehe...no ładna robota...:D
    Ps. A u mnie też jest taki sam wypasiony spadochron...ale nie robię tego, bo się boję co by gorzej nie było...:p
    Zabawy jest troche ale delikatnie wszystko sciagac,powoli nie spieszac sie bo wiadomo,ze zaraz cos sie polamie :) A klejenie to szybka robota,najgoszej jest na koncu przy szybie. Ale ja proponuje wyjac cala,wtedy jest o wiele latwiej z klejeniem :)

Bierzesz wolny dzien z kolega,klej z 4 piwka zimne :) i do roboty

e32maciek

To jest klej tapicerski,najlepszy jaki moze byc na rynku do tapicerki roznego rodzaju .

Dostepny jest w beczkach lub sprayu .

Ja ze wzgledu na to,ze jej nie wyjmowalem to robilem w sprayu i trzeba uwazac bo jest b.duze cisnienie !!! Na sucho sobie poprubowac popsikac bo jak za duzo sie psiknie kleju to klej przechodzi przez material i tak jak mi zostaly ze 3 plamki kleju .

Najlepiej to wyjac cala podsufitke i smarowac klejem z beczki normalnie pendzlem . A material do pralki :)

http://allegro.pl/klej-w-sprayu-aero...434325543.html

Robilem tym. Na pol dachu zurzylem 3 tubki
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 19-07-2012 o 17:07 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)

Uprawnienia umieszczania postów