Złoty pasuje do klasycznego stylu auta. Są chromy, pomarańcze. Zdjęcia nie oddają efektu. Fajnie że nie montujesz tego pasa, ja też o tym myślałem nawet już kupiłem, ale tak jest najlepiej oryginał to oryginał.
Złoty pasuje do klasycznego stylu auta. Są chromy, pomarańcze. Zdjęcia nie oddają efektu. Fajnie że nie montujesz tego pasa, ja też o tym myślałem nawet już kupiłem, ale tak jest najlepiej oryginał to oryginał.
Ale tak jak pisalem wczesniej to juz kosmetyka ktora moze poczekac. Teraz to ja ja musze doprowadzic do stanu uzywalnosci :) bo szczerze to zaniedbana to ona byla !!! Zarowno mechanicznie jak i wizualnie .
Pomijajac zawieszenie oczywiscie :)
Uiwerz mi,ze jak za pierwszym razem pralem to syf nie milosierny dopiero za drugim juz ja dopralem . W silniku cuda na kiju porobione ale do ogarniecia oczywiscie :) Przyciagnal mnie ciemny kolor,jasna tapicerka, silnik 3500 ktory mojim zdaniem jest jedna z lepszych jednostek w tym modelu i skrzynia manualna no i kola ktore tez sa zadkie a zarazem zadbane felgi jak i opony . Jak ja u ciebie ogladalem to liczylem sie z praca przy niej ale to satysfakcja jak sie przy aucie porobi a tym bardziej,ze samochod jest wekeendowy wiec nie mam parcia na szybkie roboty bo wole powoli a dokladnie :)