Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: Przedstawiam w skrocie e32 735 1989 w manualu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E34 525i Touring 93'
    Jak je malowałem myślałem nad złotym/ pod kolor/ czarnym i srebrnym. Pod kolor wybrał bym chyba na końcu. Można kombinować. W tych felgach plusem jest to że dekielek jest polerowany, i w sumie jakbyś nie umalował zawsze będzie ładnie. Swoją drogą nie ślińcie się tak wszyscy na te koła bo ja jestem pierwszy w kolejce po nie Zastrzegłem to przy sprzedaży :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar Norbert08
    BMW
    E32 735
    Cytat Zamieszczone przez stare_dobre_bmw Zobacz posta
    Jak je malowałem myślałem nad złotym/ pod kolor/ czarnym i srebrnym. Pod kolor wybrał bym chyba na końcu. Można kombinować. W tych felgach plusem jest to że dekielek jest polerowany, i w sumie jakbyś nie umalował zawsze będzie ładnie. Swoją drogą nie ślińcie się tak wszyscy na te koła bo ja jestem pierwszy w kolejce po nie Zastrzegłem to przy sprzedaży :D
    No tak masz prawo pierwokupu :) Ale szybko to sie nie nadazy

Co do koloru to sa jak na razie jakies tam odlegle wizje . Na razie nic nie zmianiam .
    A co do pasowania zlotego to napisze w ten sposob : Jak widzialem na fotach w ogloszeniu tez mi one nie podchodzily ale jak je zobaczylem na zywo tragedi nie ma i ladnie to sie komponuje z kierunkami ktore sa pomaranczowe . Tak samo jak mowilem,ze od razu montuje szeroki pas z przodu ale ona naprawde ladnie wyglada z waska i tez nie zmianiam. Auto chce zachowac w oryginale oprucz felg . Za 2 lata zarejestrowac jako zabytek i cieszyc sie co niedziela jazda :)
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-05-2012 o 11:44

Uprawnienia umieszczania postów