Witajcie wszyscy,
przymierzam się do zakupu 7era E32, dlatego też założyłem tutaj konto. Mam nadzieję, że uzyskam jakąś pomoc od ludzi, którzy siedzą w tych autach trochę głębiej : ) Z pasji jestem samochodziarzem i chcąc nie chcąc temat ten jest ciągle żywy; Przyszła siódemka będzie moim 11 autem przez ostatnie 4 lata - każe było z przysłowiowym "jajem", aczkolwiek najlepiej wspominam właśnie BMW - miałem E30 2.5 Touring, w manualu, bez gazu (jestem przeogromnym przeciwnikiem w tego typu autach - rozumiem w Clio czy innym pierdzikółku, ale nie w BMW) i było to auto po prostu idealne, aczkolwiek za jej "panowania" byłem jeszcze w związku i pod kątem spalania trochę mnie przytłoczyła, więc postanowiłem ją sprzedać - bo lepiej tak, jak pakować LPG. Aktualnie posiadam jeszcze FSO Poloneza 1500, czyli popularnego Borewicza - moja miłość, choć trochę zaniedbana przez mój związek, w który trochę za mocno się zaangażowałem. Borewicza mam zamiar zarejestrować na żółte blachy i trzymać by cieszył oko. To samo z BMW w sumie, tyle może bez żółtych blach (choć widzę, że dużo E32 na nich już jeździ). Jestem fanem aut w 100% oryginalnych, więc żadnych tuningów ani innych bajerów w planach nie mam. Liczę, że wszystko pójdzie po mojej myśli : )