Technics w tej cenie co pokazałeś to można założyć poliftową zmieniarkę co czyta mp3,poliftowy monitor i czytnik...
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
ale ja jeszcze nic nie pokazalem :) kolega ohara5 zamiescil link z allegro . Pozatym to nigdzie nie moge znalesc poliftowej zmieniarki a jak juz to cena kosmos . I czy wystarczy ze zmienie zmieniarke czy tez musze zmienic wyswietlacz ? I moze jeszcze czytnik kolo klimatyzacji
Powie mi ktos jak ma byc zamontowany ten przycisk do przelaczania miedzy aux a radio ? Moze narysowac jakis malutki schemat ?
O jakim przycisku mówisz? Z radia na aux przełącza się w menu Idrive.
Chodzilo mi o e65 przed liftem ;) w nim nie ma aux w standardzie. A gdzie wogole jst tn modul od radia ?
Ostatnio edytowane przez technics ; 01-04-2013 o 18:06
Witam,
wejścia AUX w podłokietniku nie znalazłem, ale mam taki przycisk z przekreślonym głośnikiem. Co to jest za przycisk, po naciśnięciu nic się nie dzieje ?
Ostatnio edytowane przez zbijar ; 09-05-2013 o 10:47
Jak to w koncu jest? Ja mam polifta i nie mam Aux, wiec nie byl w standardzie.
Co trzeba zatem dokupic/wymienic zeby miec?
Nikt nie mówił, że było w standardzie. Gra niewarta raczej świeczki, żeby prowadzić instalację, robić dziurę w podłokietniku i kodować.
Mie mam w ogole zmieniarki, wiec chetnie jednak bym to zrobił, tylko potrzebowalbym jakichkolwiek informacji co i jak, moze jakis schemat..
Ostatnio edytowane przez gizmo07 ; 12-05-2013 o 13:46