Jak z zakłóceniami podczas ładowania?
Trzeba kupić dobra ładowarkę
Zwykle impulsowe sieją zakłócenia...
Jak z zakłóceniami podczas ładowania?
Trzeba kupić dobra ładowarkę
Zwykle impulsowe sieją zakłócenia...
A w ogóle jest ktoś taki na forum, kto ogarnia zamajstrowanie AUX w poliftowej siódemce z 2006 na zasadzie - WITAJ MAGIKU, CHCE MIEĆ AUX TU SĄ PIENIĄDZE TYLKO POWIEDZ ILE I KIEDY DO ODBIORU? - czytam wątek i niektóre posty to dla mnie jak fizyka kwantowa, wiecie każdy ma swoją specjalność :D
"Nie wiem co to jest ale to podniosę :D"
Jasne że jest i to paru ale nie mają czasu :
np. LogiHuś
Dokładnie a większość robi to hobbystycznie ;)
Niestety musisz poszerzyć horyzonty, nic trudnego.
Pavulon1
Jak chcesz to będę robił aux z poliftowego tunera radiowego , kumpel mi to ogarnie , jak zainteresowany PW
W polifcie nie ma sensu dłubać tunera skoro fabryka przewidziała wejście aux.
Kwestia kodowania oraz dorobienia kabelka do ASK
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ma pewnie tylko tuner poliftowy a tu jeszcze ask by trzeba było i to z końca produkcji
Poliftowe e65 będzie miały cały system poliftowy ;)
Moim zdaniem, każdy poliftowy ASK umożliwi aux
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
A to co piszą że aby działał aux musi być ask po 09.2006 HW15 w górę?
Pasowało by to sprawdzić jeszcze
Chyba jednak nie każdy poliftowy ASK ma aux. U mnie fabrycznie był aux, po wymianie ASK z powodu padnięcia końcówek mocy, funkcja aux nie działa, pewnie ASk jest z przed 09.2006. Może ktoś ma inną odpowiedz?