Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Hymn Euro 2012

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    . ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    A ty muslisz, ze drogi sie wybuduja w 2-3 lata? Kilkudziesieciu lat zacofania nie da sie nadrobic podczas jednych Mistrzostw Europy. Ale od czegos trzeba zaczac. Jak na polskie mozliwosci i biurokracje to i tak tyle drog co sie udalo wybudowac do tej pory to jest dla mnie i tak cud

A ile wedlug Ciebie juz lat od zmiany ustroju w polsce minelo i dlaczego przez ten czas nic nie robiono oprocz wysprzedawania majatku panstwowego ?

Niedlugo normalny czlowiek bedzie w tym kraju juz tylko niewolnikiem bankow i zachodnich korporacji bo dla rzadzacych obecnie polskosc to nienormalnosc ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta
    A ile wedlug Ciebie juz lat od zmiany ustroju w polsce minelo i dlaczego przez ten czas nic nie robiono oprocz wysprzedawania majatku panstwowego ?

Niedlugo normalny czlowiek bedzie w tym kraju juz tylko niewolnikiem bankow i zachodnich korporacji bo dla rzadzacych obecnie polskosc to nienormalnosc ...
    Minelo 22 lata od zmiany ustroju... Przypomnij sobie jak wygladala Polska wtedy. A co sie zmienilo? Wystarczy wspomniec czlonkostwo w NATO, Uni

Europejskiej, mamy teraz niewyobrazalnie wieksze mozliwosci decydowania o tym co sie dzieje w Europie... 25 lat temu moglismy tylko pomarzyc o takiej

pozycji. Teraz to dopiero mozna powiedziec "nic o nas bez nas". Pewnie, ze mozna by bylo zrobic wiecej... Ale do tego potrzebny jest taki polityk jak Luiz

Lula. On podzwignal Brazylie do miana jednych z 5 najwiekszych gospodarek swiata i to w niecale 10 lat! U nas mamy miernych politykow... SLD, PO czy PiS

to takie same miernoty. A polskosci nikt z nas nie wypedzi... Jesli twierdzisz, ze jakis tam Tusk i Komorowski sa wstanie zabic w nas polskosc to chyba za

bardzo w Polske nie wierzysz... Mnie tylko juz denerwuja te gierki polityczne przy kazdej wazniejszej sprawie. Kazdy chce ugrac cos dla siebie. Kaczynski

biadoli na Tuska, Tusk straszny Kaczynskim, Palikot zre sie z Millerem a PSL siedzi cicho byleby przy kazdych wyborach przecisnac sie przez prog 5% i

usadzic dupska w sejmie i agencjach rolnych. Doskonale wiem jak bedzie w polityce po Euro. Tusk bedzie zachwalal turniej jako swoj wielki sukces, PiS i

SLD za to beda nam wmawiec, ze nic sie nie udalo i ze wielki wstyd na caly swiat pozostal... Mnie to juz wkurza! Nie uwazam, zeby Polske ktos wykupywal,

zeby byla tepiona polskosc... Cala ta nerwowa sytuacja w Polsce przypomina mi Niemcy na poczatku lat 30-tych XX wieku. Hitler tez wyplynal na fali

nacjonalizmu i niezadowolenia... Wmawial Niemcom, ze wykupuje sie ich kraj, ze Niemcy sie zniewala i tepi sie niemieckosc...
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 09-05-2012 o 04:17

Uprawnienia umieszczania postów