Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Hymn Euro 2012

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    mozemy dalej marnowac czas na zrzedzenie i narzekanie, ze nic sie nie udalo, ze wydano kupe kasy na marne, ze drogi do d..y
    Chyba dawno w Polsce nie byłeś...ja byłem niecałe 2 tyg temu...drogi tragiczne,autostrady nie pokończone i pokończone nie będą...jak nie przed Euro to po Euro na 100% już nikt ich nie skończy...jedno co nam wychodzi to stawianie radarów co 3 km.A ta piosenka disco polo śpiewana przez te Babcie to obciachowy chłam.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    drogi tragiczne,autostrady nie pokończone i pokończone nie będą...jak nie przed Euro to po Euro na 100% już nikt ich nie skończy...
    A ty muslisz, ze drogi sie wybuduja w 2-3 lata? Kilkudziesieciu lat zacofania nie da sie nadrobic podczas jednych Mistrzostw Europy. Ale od czegos trzeba zaczac. Jak na polskie mozliwosci i biurokracje to i tak tyle drog co sie udalo wybudowac do tej pory to jest dla mnie i tak cud ;)
    jedno co nam wychodzi to stawianie radarów co 3 km.
    A najciekawsze jest to, ze Ci co mieszkaja w Skandynawii jezdza idealnie wg przepisow, ale jak juz przekrocza granice z Polska to gaz do dechy i psioczenie, ze mandaty daja za predkosc... Kto jak kto, ale Wy mieszkajacy w Norwegii czy w Szwecji wiecie bardzo dobrze co to znaczy karanie za predkosc...
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 08-05-2012 o 22:48

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    A ty muslisz, ze drogi sie wybuduja w 2-3 lata? Kilkudziesieciu lat zacofania nie da sie nadrobic podczas jednych Mistrzostw Europy. Ale od czegos trzeba zaczac. Jak na polskie mozliwosci i biurokracje to i tak tyle drog co sie udalo wybudowac do tej pory to jest dla mnie i tak cud

A ile wedlug Ciebie juz lat od zmiany ustroju w polsce minelo i dlaczego przez ten czas nic nie robiono oprocz wysprzedawania majatku panstwowego ?

Niedlugo normalny czlowiek bedzie w tym kraju juz tylko niewolnikiem bankow i zachodnich korporacji bo dla rzadzacych obecnie polskosc to nienormalnosc ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Chyba dawno w Polsce nie byłeś...ja byłem niecałe 2 tyg temu...drogi tragiczne,autostrady nie pokończone i pokończone nie będą...jak nie przed Euro to po Euro na 100% już nikt ich nie skończy...jedno co nam wychodzi to stawianie radarów co 3 km.A ta piosenka disco polo śpiewana przez te Babcie to obciachowy chłam.Pozdrawiam.
    To nie mój cytat....

Zgadzam się z Sebkiem...

Wiesław...teraz przesłuchaj Libera i oceń sam...

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta
    A ile wedlug Ciebie juz lat od zmiany ustroju w polsce minelo i dlaczego przez ten czas nic nie robiono oprocz wysprzedawania majatku panstwowego ?

Niedlugo normalny czlowiek bedzie w tym kraju juz tylko niewolnikiem bankow i zachodnich korporacji bo dla rzadzacych obecnie polskosc to nienormalnosc ...
    Minelo 22 lata od zmiany ustroju... Przypomnij sobie jak wygladala Polska wtedy. A co sie zmienilo? Wystarczy wspomniec czlonkostwo w NATO, Uni

Europejskiej, mamy teraz niewyobrazalnie wieksze mozliwosci decydowania o tym co sie dzieje w Europie... 25 lat temu moglismy tylko pomarzyc o takiej

pozycji. Teraz to dopiero mozna powiedziec "nic o nas bez nas". Pewnie, ze mozna by bylo zrobic wiecej... Ale do tego potrzebny jest taki polityk jak Luiz

Lula. On podzwignal Brazylie do miana jednych z 5 najwiekszych gospodarek swiata i to w niecale 10 lat! U nas mamy miernych politykow... SLD, PO czy PiS

to takie same miernoty. A polskosci nikt z nas nie wypedzi... Jesli twierdzisz, ze jakis tam Tusk i Komorowski sa wstanie zabic w nas polskosc to chyba za

bardzo w Polske nie wierzysz... Mnie tylko juz denerwuja te gierki polityczne przy kazdej wazniejszej sprawie. Kazdy chce ugrac cos dla siebie. Kaczynski

biadoli na Tuska, Tusk straszny Kaczynskim, Palikot zre sie z Millerem a PSL siedzi cicho byleby przy kazdych wyborach przecisnac sie przez prog 5% i

usadzic dupska w sejmie i agencjach rolnych. Doskonale wiem jak bedzie w polityce po Euro. Tusk bedzie zachwalal turniej jako swoj wielki sukces, PiS i

SLD za to beda nam wmawiec, ze nic sie nie udalo i ze wielki wstyd na caly swiat pozostal... Mnie to juz wkurza! Nie uwazam, zeby Polske ktos wykupywal,

zeby byla tepiona polskosc... Cala ta nerwowa sytuacja w Polsce przypomina mi Niemcy na poczatku lat 30-tych XX wieku. Hitler tez wyplynal na fali

nacjonalizmu i niezadowolenia... Wmawial Niemcom, ze wykupuje sie ich kraj, ze Niemcy sie zniewala i tepi sie niemieckosc...
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 09-05-2012 o 04:17

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Nie schodźmy na temat polityki w tym temacie.....

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    Ci co mieszkaja w Skandynawii jezdza idealnie wg przepisow, ale jak juz przekrocza granice z Polska to gaz do dechy i psioczenie, ze mandaty daja za predkosc
    Są i tacy i jest ich sporo...ja jednak przez 5 lat pobytu w Norwegii gdzie przepisy są pod tym wzgledem bardzo surowe dostałem mandat w PL tylko raz...300 zł,zdarza się.A co do sytuacji w Polsce to równiez zgadzam sie z Sebkiem.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta

Wiesław...teraz przesłuchaj Libera i oceń sam...
    Dzuda nie ma o czym mówić jasne że Liber zrobił dobrą robotę śmieję się tylko że miks elektroniczny brzmi lepiej od oryginału w przypadku KoKo... osobiście nigdy nie byłem fanem "cepeliady" już bym wolał Voltera w kawałku "Piłeczki w kropeczki ochocho.."

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    jaki Kraj,taka Shakira :D

Uprawnienia umieszczania postów