Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55

Wątek: Hymn Euro 2012

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Od jakiegos czasu media wpajaja nam formulke "wstyd w europie", "wstyd na caly swiat" .....

Co za bzdury !

Powinnismy patrzec zeby nam bylo dobrze a nie sluchac co NIBY inni mowia o nas.

Mnie tez bardzo cieszy ze wygral utwor nawiazujacy muzycznie do polskich tradycji a nie europejsko/swiatowy chlam.

Tak przy okazji ogladajac zachodnie media musze stwierdzic ze euro w polsce jest bardzo malo reklamowane.

Jezeli sa juz wstawki euro w reklamach np. mcdonald to prawie nigdy nie jest wyeksponowany fakt ze odbywaja sie one w polsce.

Zeby ta cala impreza nie miala tylko fatalnych dla nas skutkow bo jak narazie oprocz afer, wpadek, niedokonczonych prac i gigantycznych sumach wydanych pieniedzy zadnych innych a tym bardziej pozytywnych efektow dla normalnego polaka nie widac.
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta
    Od jakiegos czasu media wpajaja nam formulke "wstyd w europie", "wstyd na caly swiat" .....

Co za bzdury !

Powinnismy patrzec zeby nam bylo dobrze a nie sluchac co NIBY inni mowia o nas.

Mnie tez bardzo cieszy ze wygral utwor nawiazujacy muzycznie do polskich tradycji a nie europejsko/swiatowy chlam.

Tak przy okazji ogladajac zachodnie media musze stwierdzic ze euro w polsce jest bardzo malo reklamowane.

Jezeli sa juz wstawki euro w reklamach np. mcdonald to prawie nigdy nie jest wyeksponowany fakt ze odbywaja sie one w polsce.

Zeby ta cala impreza nie miala tylko fatalnych dla nas skutkow bo jak narazie oprocz afer, wpadek, niedokonczonych prac i gigantycznych sumach wydanych pieniedzy zadnych innych a tym bardziej pozytywnych efektow dla normalnego polaka nie widac.
    No tutaj się z tobą nie zgodzę bo tobie się może podobać a dla mnie o niebo -jak nie 7- był lepszy Liber. Piosenka też ma elementy ludowe "InoRos" i jest częściowo śpiewana przez górali-przynajmniej tak wnioskuje bo ekspertem nie jestem.
    Nie wiem kto wybierał koko koko ale dla mnie to nie jest nasz HYMN EURO I KONIEC.
    BOJKOT HYMNU i bierzemy Libera, Ja osobiście nie widze innego wyjscia.
    SORY JAK KOGOŚ URAZIŁEM LUB JEGO POGLĄDY TAKIE JEST MOJE ZDANIE....
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Nie ogladalem ogolnie programu - wypowiadam sie tylko po tym jak slysze negatywne glosy ...

Zapaodaj linka do Libera - chetnie ogladne, kierunku muzyki rap slucham od poznych lat 80tych ;D

Tutaj kawalek dla koneserow

Takich gosci chcialbym miec na zlocie, przy zielonym papierosie :D
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Zaawansowany Użytkownik Awatar PawelG
    BMW
    szukam 730D VFR 800FI RC46
    Cały ten szum z "hymnem" nakręcają media. Nasza wersja jest chociaż bardzo oryginalna - teledysk prosiłby się o jakieś młode laseczki i już byłoby inaczej to odbierane.
    A co do oficjalnej piosenki całego Euro 2012 to też nie jest zle - masowy widz lubi coś prostego co przyjmie się od Portugali aż po Finlandię. Taką ma pełnić funkcję - ambasadora dla całej Europy.
    Nasze stadiony są widoczne i barwy też a że jest Paryż czy tropikalne plaże - to przecież zapraszamy widzów z całego kontynentu.
    Na ocenę imprezy przyjdzie jeszcze czas - po jej zakonczeniu.
    Proszę państwa troszke wiecej optymizmu !

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Sebek z rapem ma to niewiele wspólnego, ale kawałek wpada w ucho. Refren na pewno...

~ wysłane poprzez Tapatalk

I am sentenced to E32 Vip Awatar Dawid86
    BMW
    BMW 730i E32 M30B30 10.93r.
    Jak dla mnie to obojętnie, która piosenka by wygrała to i tak wszystkie zawsze są monotematyczne ;) Najlepsza jak dla mnie była piosenka na Euro 2004 w Portugalii.

http://www.youtube.com/watch?feature...=Gk1v9s5s7YI#!
    Ostatnio edytowane przez Dawid86 ; 06-05-2012 o 17:58
    BMW 7 FOREVER
    Cars are my drugs.

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    To nie festiwal piosenki do kotleta a Mistrzostwa Europy w pilce noznej. Juz nie moge doczekac sie 10 czerwca :D Ogladac bede na amerykanskim ESPN bo tylko oni potrafia zrealizowac transmisje na wysokim poziomie... Na ostatnich mistrzostwach pokazywali cala historie Austri i Szwajcari. Kazde miasto-gospodarz bylo ciekawie opisane. Wiec o promocje Polski w USA nie musicie sie obawiac... Amerykanie wypromuja nas najlepiej. A my mozemy dalej marnowac czas na zrzedzenie i narzekanie, ze nic sie nie udalo, ze wydano kupe kasy na marne, ze drogi do d..y, ze piosenka obciachowa, itd...

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Ale to są fakty więc dlaczego ich nie stwierdzać? Przecież nikt tego z palca sobie nie wyssał...

Piosenka Libera mi się podoba... Wpada w ucho od razu...I za taką piosenką był bym za!
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 07-05-2012 o 18:49

Vip Vip Awatar Adus81
    BMW
    e38 740i V8
    Reakcje ze świata,prosto z TV.Jeszcze ciepłe :D
    http://www.youtube.com/watch?v=V0ys6FMRdms&feature=related

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Ostatnio edytowane przez Wiesław ; 08-05-2012 o 19:38

Uprawnienia umieszczania postów