KOLEDZY MAM PROBLEM WSADZILEM DOSC MOCNY ZESTAW ALPINY V12 I KURCZE BARDZO SLABY BASS W KABINIE LEPSZY DUZO W BAGAZNIKU CZY E32 BYLA TAK MOCNO WYGLUSZANA MAM OPCJE Z PODWONYMI SZYBAMI JESLI TO MA JAKIS WPLYW NA WYGLUSZENIE AUTA
KOLEDZY MAM PROBLEM WSADZILEM DOSC MOCNY ZESTAW ALPINY V12 I KURCZE BARDZO SLABY BASS W KABINIE LEPSZY DUZO W BAGAZNIKU CZY E32 BYLA TAK MOCNO WYGLUSZANA MAM OPCJE Z PODWONYMI SZYBAMI JESLI TO MA JAKIS WPLYW NA WYGLUSZENIE AUTA
Proponowałbym zacząć od sprawdzenia czy czasem głośnik w bagażniku nie pracuje w przeciwfazie (odwrotne podłączenie kabli + i - do głośnika) - to może powodować, że głośniki w kabinie "tłumią" bas. Ja u siebie w e32 nie miałem problemów z przeniesieniem niskich tonów do kabiny mimo, że miałem dodatkowe wytłumienie w postaci butli z gazem ;)
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
dokladnie, ja mam w podlokietniku glosniki a w bagazniku zaraz za nimi butle 100l gazu i bass jest przyzwoity ;]
koledzy podlaczenie prawidlowe sprawdzone dany kondensator ze moze spada moc myslalem ale nie tu jest jakis problem z wygluszeniem auta mimo tego ze butle mam w kole.....wrrr zaraz oszaleje:)
Extino ,ale kotlet:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D