Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: światła drogowe

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    Nie mam
    Bixenon to właśnie jeden palnik(odbłyśnik) i system przesłon.

W E65 i E60 na USA spotkałem się z opcją, że wewnętrzne światła nie zapalają się jako drogowe(otwiera się tylko przesłona w soczewce), ale przy mignięciu zapalają się zaś wewnętrzne lampy(a przesłona jest nieruchoma).

Wystarczy to przekodować za pomocą NCS expert i będzie się to zapalać tak jak sobie życzysz(czyli przy włączeniu drogowych, otworzy się przesłona i dodatkowo zapalą się wewnętrzne lampy).

Pisałem już o tym w tym dziale forum(chyba nawet podawałem wpisy które zmieniałem)
    Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e66 745LI 2003r
    No właśnie mam wersje USA a te światła drogowe to kiepskie w porównaniu z tradycyjnymi gdzie zapalają się obie żarówki w lampie. Wielki dzięki za podpowiedź a forum przejże jeszcze raz może trafie na tego posta.
    W takim razie ponawiam zapytanie. Czy ktoś z okolic Zgorzelca mógłby mi to przekodować, oczywiście zapłacę, sam nie mam czym i nie potrafię.
    Pozdrawiam

Chyba znalazłem: http://7er.pl/showthread.php/22012-w...2-swiate%C5%82
    Jeszcze raz dzięki
    Ostatnio edytowane przez kajciu ; 03-05-2012 o 09:48

Uprawnienia umieszczania postów