Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: benzyna i lpg

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    było e32 735 1986r lpg e34 535i lpg 1991,730v8 manual 1992_sekwencja jest BMW e32 735is Italian milf
    robisz pełen reset dme lub zrob ok 80 km na samym pb, sprawdz jakie ciśnienie daje pompa paliwa,miałem podobnie w mojej że na pb kichała sobie brak mocy telepanie mocne na zimnym po odpaleniu okazało się że pompa paliwa odmawiała posłuszeństwa

Początkujący Użytkownik Awatar pamfitoo
    BMW
    730 iA e32 / m5 e39
    niedawno mialem ten sam problem tylko w odwrotnej kolejnosci tzn na benzynie auto smigalo ale na gazie strzelalo :) i nie mialo mocy :) okazalo sie zemam padniety przeplywomierz .. wymienilem go i teraz dziala normalnie :) a wczesniej auto nie chcialo jechac do 1500 tys obrotw mialo tzw mula :) powyzej 2 tys auto rwalo do przodu do tego stopnia ze piszczalay opony :) no i spalaie bylo wysokie :) wymien przeplywomierz i filtr paliwa ... pomoze napewno :) wiem sam po sobie

Początkujący Użytkownik Awatar mirek7956
    BMW
    bmw e32 735
    Dzieki koledzy jak napisaliscie wymienie filtr paliwa sprawdze sobie cisnienie na listwie jak sie niemyle to powinnno byc 3 bary pojezdze troche na benzynie i zobaczymy co z tego wyniknie przeplywke mam wymieniona gazu niewidziala wczesniej takrze to mam z bani dzieki za porade zaniedlugo napisze co z tego wyniklo jeszcze raz dzieki co pare głów to nejedna pozdrowienia

Zaawansowany Użytkownik Awatar G-R-Z-E-Ś
    BMW
    E38 740IA
    Tak Kolego odłącz akumulator na pól godziny i pojeździ jakieś dwa dni na samej benzynie wszystko samo się ustawi , na koniec dolał bym jakiegoś specyfiku do czyszczenia układu paliwowego tylko dobrej marki .
    Było E30 325 , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540 :)

Jest E38 740IA

Uprawnienia umieszczania postów