Ja odpadnę niestety panowie nie widziałem że taki problem jest z kupnem e38 i dodam że nie chodzi tu o kasę ;) Wybaczcie :(
Ja odpadnę niestety panowie nie widziałem że taki problem jest z kupnem e38 i dodam że nie chodzi tu o kasę ;) Wybaczcie :(
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
czyli rozumiem ze nikt nie potwierdza swojej obecnosci..?
BEZ KOMENTARZA..... ;D
Ja jestem i to z żoną czekam na resztę bo jak 2 auta będzie to szkoda się gonić tyle kilosów.
BOSS zabieraj żonkę... ;)
Tylko z Gąsiorem kontaktu nie mam bo powaliłem coś z numerkami... :(
Dreams from Dreams - 7er...
Ja tez jestem i otwieram juz ostateczna liste:
1. Sebek
2. Pablo z zona
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
co do ilosci aut Pablo - ja bym sie nie przejmowal - damy rade ...... ;D
Musimy sie umowic co do spotklania, ja moge wyjechac juz wczesnie rano w sobote, a w niedziele tez za wczesnie nie musze wracac.
Z Szwedem mamy sie spotkac w Jeleniej Gorze.
Mysle ze Pensjonat znajdziemy na miejscu.
Pozdrawiam
Daj tylko dokładny adres to na GPS się dojedzie... Ja też wyjadę "rańcem" dłużej pogadamy no i krzesełka już w bagażniku... ;)
Dogadaj sie ze Szwedem Pablo - pojedziecie z Wrocka juz razem .....
1. Sebek
3. Boss z zona
4. Szwedu z zona
5. Tristeza
No ja potrzebuję godzinkę do Wroca... Szwedu już dzwonił, zadzwonię do niego po namiary jeszcze.
OK - czyli wszystko jasne :D
Nie zapomnijcie krzeselek .... no i wszystkiego co na taki piknik sie zabiera .......
Z przykrością muszę powiedzieć, że niestety nie będę, żonka już ustawiła weekend niespodziankę tyle, że zapomniała o tym jak mówiłem, że pojedziemy do Szklarskiej...
No i jeszcze się obraziła na mnie... więc jest komplet. Okazałem się szowinistą-egoistą jak zawsze.
Sorki za zamieszanko ale tak czasem jest i cóż można począć.
Pablo normalnie zalamka ja tu swoja zone nakrecilem zeby pojechala bo Ty i Twoja zona bedzie a tu taaaaaaki piec... :(
A moze w ramach przeprosin i udobruchania zony zabierzesz ja na... spocik do Szklarskiej :D
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!