Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Poka¿ wyniki od 51 do 58 z 58

W±tek: z¿u³kniete szk³a w lampach

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    Inur, ceny tych szkie³ to faktycznie masakra bo 509z³ za jedn± stronê:

http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/pr...-lewy/vDJ30267
    http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/pr...prawy/vDJ30267

Za to klosze chcê kupiæ jakie¶ zamienniki po 60z³ za szt bo nie chcê kupowaæ orygina³ów bo nie chce mi siê p³akaæ za ka¿dym razem kiedy dostanê kamieniem.
    Regeneracja odb³y¶ników my¶lê nie bêdzie wiêcej kosztowaæ jak 200z³, bynajmniej takie ceny by³y kiedy¶.

Jeszcze nie dowiadywa³em siê wszystkiego bo trochê to potrwa zanim siê za to zabiorê i uzbieram kasê bo jak na razie a¿ tak mi to nie przeszkadza i nie uwa¿am tego za priorytet w moim aucie na dzieñ dzisiejszy :)

Ale my¶lê ¿e to bêdzie sensowny zabieg bo dalej bêdê mieæ oryginalne reflektory które bêd± ¶wieciæ jak nowe i tak jak nale¿y.

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    750iL
    Sk±d
    UK
    Ja w jednej bumie te szkie³ka zrobi³em jak nówkê, teraz u siebie bêdê je ¶ci±ga³, s± bardzo ³adne ale zrobiê im jeszcze czyszczenie i polerkê i pewnie nie bêdê zak³ada³ - tak¿e jakby kto¶ chcia³ to siê dogadamy na PW :)

----------------------------------------------------------------
    I PAMIÊTAJCIE LUDZIE!

Cytat Zamieszczone przez grim Zobacz posta
    bynajmniej takie ceny by³y kiedy¶.
    BYNAJMNIEJ to s³owo inne ni¿ PRZYNAJMNIEJ!!! co to za g³upia moda...??? Ludzie pamiêtajcie o tym... dajcie to na pierwsz± stronê albo co¶ :(

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119

bynajmniej = wcale, zupe³nie, ani trochê, zgo³a (zwykle w po³±czeniu z nastêpuj±c± partyku³± nie)

"G³os mia³ dono¶ny, ale bynajmniej nie przykry."

"Z mi³o¶ci± bynajmniej siê nie tai³."
    Ostatnio edytowane przez Michal750 ; 21-05-2012 o 11:46

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    Bynajmniej zapamiêtam :D hyhyhyhy i przy okazji ludzie naumiej± siê jak naprawiæ z¿U³kniête szk³a :P

Michal750... Ale nie uno¶ siê te¿ tak :) Ja zawsze tak mówi³em i nawet za czasów szko³y ¿aden nauczyciel nie zwróci³ mi na to uwagi i teraz mo¿na gdybaæ
    czyja to wina... ;)

Z reszt± mnie a¿ tak nie ra¿± takie rzeczy, ale uwa¿am ¿e podstawy gramatyki powinni znaæ wszyscy, choæ ja sam nie uwa¿am siê za miszcza ;)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar brunoz
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    Grim, popraw tego miszcza i bêdzie OK :-)
    Nein! Mein Schnitzel!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    Teee no chopie we¼ przestoñ :D hyhyhy

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar brunoz
    Do³±czy³
    Mar 2011
    BMW
    E38 740iA
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    11
    Grim, tutejsza gwara jest dla mnie póki co ci±gle zagadk± (nie jestem tubylcem).

¯eby nie by³o OT: co s±dzicie o miniszlifierce typu dremel oraz takim ma³ym hmm.. pêdzelku z drucianym w³osiem:
    http://sklep.avt.pl/photo/product_in...2f5afaa222.jpg
    http://sklep.avt.pl/photo/product_in...22dc09c6fb.jpg

Mo¿e to wejdzie we wszelkie zakamarki szk³a? Jest na tyle delikatne, ¿e operuj±c umiejêtnie mo¿na nieco wypolerowaæ a na pewno ³adnie wyczy¶ciæ z nalotów zmatowia³e aluminium.
    Nein! Mein Schnitzel!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    750iL
    Sk±d
    UK
    Spoooko unios³em siê trochê bo ju¿ 3 osoba w ci±gu jednego dnia to zrobi³a :D Ostatnio strasznie modne s³owo...

Panowie a to nie lepiej popytaæ po szrotach albo u handlarzy czy nie zamieni± szkie³ek na takie mniej z¿ó³kniête za dop³at±? Pewnie nie od razu ale w koñcu siê uda ;)

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2010
    BMW
    728i
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    3
    Micha³ te¿ tak my¶lê bo jak czytam co ludzie kombinuj± tutaj z tymi szk³ami to za nied³ugo wyjdzie ¿e taniej by³oby kupiæ nowe. P³yn do myjek, pasta polerska, polerka mechaniczna jak kto¶ nie posiada, jakie¶ koñskie w³osia, szczotki i nie wiadomo co jeszcze, a efekt ? ja do tej pory nie dosta³em odpowiedzi jak to bêdzie wygl±daæ w praktyce po takich zabiegach. No chyba ¿e dla kogo¶ nie bêdzie to zbyt istotne ¿e d³ugie bêd± mu ¶wieciæ po wszystkim, tylko nie po drodze. Tym bardziej ¿e ludzie zabieraj± siê za kombinowanie z wewnêtrzn± stron± tych szkie³ek. Dla tego ja doszed³em do wniosku ¿e skoro moje szk³a s± mocno zu¿yte to nie bêdê kombinowaæ z zakupem kilku u¿ywek a¿ w koñcu trafiê na dobre, a potem ca³± reszt± tylko po prostu zaoszczêdzê kasê i kupiê nowe szk³a. Ale oczywi¶cie jak kto¶ ma dobre i wszystko mu zesz³o po moczeniu w tym p³ynie do myjek bez wiêkszych kombinacji to nie widzê sensu zakupu nowych.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •