-
Zaawansowany Użytkownik
W sumie skoro będziesz miał monopol to rzeczywiście bez różnicy.:D
-
Zaawansowany Użytkownik
Warsztat monopolowy proponuję, klientów Ci to przyniesie mnóstwo ;]
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
-
Doświadczony Użytkownik
hehe coś się wymyśli by było okej :)
-
Doświadczony Użytkownik
Tak swoją drogą wczoraj mógł bym już nie żyć, zakładałem zatrzask skrzyneczki bezpieczników kiedy to słabe siłowniki puściły i maska z impetem walnęła mi w szyje niczym narzędzie do odbierania życia gdyby nie kolega który trochę ją złapał to kto wie może by mnie upośledziło, mam ślad a po zdarzeniu aż sobie siadłem jako że jestem osobą słabego zdrowia pomyślałem czy kręgi mam całe ale doszedłem do wniosku że mnie tylko stłukło, uderzyło mnie w bok szyi więc nie groźnie no ale jak by nie było palnik mnie boli jeszcze. I tak bym złożył 7era że bym do piachu poszedł :D
-
Doświadczony Użytkownik
-
Vip
Vip
co ty masz za podpis u Siebie?:D
-
Doświadczony Użytkownik
no cóż Dziwny to napewno, A nawiasem mówiąc zniszczyłem sobie samochód bo do tej pory ciężko mi dość ładu z montażem foteli, nie polecam nikomu montażu full opcji kanapy tył składającej się z 8 osobnych elementów z E38 do E32. Przód jest gotowy po weekendzie powinienem skończyć całość ładnie to nawet wyjdzie, ale ciężko pasować to jak cholera
-
Doświadczony Użytkownik
-
Zaawansowany Użytkownik
Patent fajny, ale strugałeś go tą siekierą z 3 zdjęcia od dołu ?? bo jeśli tak to szacun kolego ;)
Ogólnie pomysłowo i całkiem fajnie się komponuje z tunelem.
-
Doświadczony Użytkownik
hehe przy moich modyfikacjach związanych z wymianą foteli i wszystkim z tym się wiążących elementów słusznym narzędziem jest siekiera rolka sznurka i rolka drutu :P
A tak na serio to wyszło mi to bardzo ładnie i ktoś nie wiedzący jakie E32 powinno mieć podłokietniki pomyśli że to fabryczny wyrób,
Prace idą ładnie do przodu a wszystkie przeróbki z montażem stołków robione są tak aby można było bez żadnego śladu do oryginałów jednak przy montażu tylnej kanapy musiało zostać przyspawanych niewielkimi punktami kilka uchwytów
Podłokietnik jest skórzany i pochodzi z ałdi a6
Uprawnienia umieszczania postów