Witajcie panowie jak zauważyliście "idę w sport": Jak można zauważyć kilka stron wcześniej zacząłem od skórzanych boczków teraz przypomniałem sobie o kolejnym gadżecie nic wielkiego bo to tylko głośniki w słupki by ManiacDrifting Penformance nudzi mi się siedze w domu chory i miałem bańki ale prawie juz mi przeszło dlatego to wstawiam niestety jeden tweter był uszkodzony mianowicie są tam kabelki grubosci włosa i jeden się zerwał i nie było możliwości przylutowania twetery będą odnowione i wstawione zostaną nowe głośniczki ;) mały rarytas ale cieszy :)
Niedługo planuje coś pogrzebać w BMW
A przy okazji znalazłem taki silniczek niestety jedno zdjęcie bo album jest prywatyny zdjęcie pochodzi ze strony maxbimmer użytkownika 6ERWEBB Mogę na takiej zasadzie umieścić to foto?
Co sądzicie mi osobiście się spodobało
![]()

: Jak można zauważyć kilka stron wcześniej zacząłem od skórzanych boczków teraz przypomniałem sobie o kolejnym gadżecie nic wielkiego bo to tylko głośniki w słupki by ManiacDrifting Penformance nudzi mi się siedze w domu chory i miałem bańki ale prawie juz mi przeszło dlatego to wstawiam niestety jeden tweter był uszkodzony mianowicie są tam kabelki grubosci włosa i jeden się zerwał i nie było możliwości przylutowania twetery będą odnowione i wstawione zostaną nowe głośniczki ;) mały rarytas ale cieszy :)
Odpowiedz z cytatem