Wnętrze było bardziej podobne do foteli tych ale pociemniało raczej przez lata zobaczcie sobie kawałek konsoli przy fotelu pasażera w rzeczywistości kierowcy widać na niej zupełnie jaśniejszy prześwit, Kolorystycznie się nie zgadza do końca ale ja nawet chciałem mieć jaśniejsze fotele bo te co miałęm wczęsniej były takie nie wyraźnie ni to szare ni czarne ni niebieskie teraz wiadomo co to jest z dodatków zrobię gałkę do automata w takim kolorze słupki podsufitkę i słoneczniki i uchwyty dachowe. Nawet jeśli mam spaczony gust to ważne że mi się będzie podobać. Ale fakt o zachowaniu jednolitości nie ma mowy ale mysle ze jak juz wszystko sie poskłada i założy to na żywo będzie dobrze :)
Plastiki wentylacyjne po fotelami się zgadzają kolorem są inne ale pasują a powiedzcie czy na wasz gust gdyby boczki były w kolorze foteli to już było by dobrze?
Co do wstawek to wiem że dobrze to nie wygląda jeszcze gorzej bo jest taki połataniec myślę że to dobrze nie wygląda co innego jak by miał całe beżowe boczki