Dobrze chłopaki mały UP:
Od posta wyżej wymieniłem rozrząd ustawiłem luz zaworowy jeszcze raz oraz wymieniłem sondę na nową z aso bo nowa boschowska bez wtyczki zawiodła po 3 mieś i mam tego dość chcesz oszczędzić płacisz dwa razy 200zł za sondę bez wtyczki zamiast 350 w aso już z wtyczką. Silnik chodzi wspaniale wymieniłem:
Nowe wtryski BOSCH których jeszcze zdjęć nie robiłem oraz amortyzatory KONI i sprężyny H&R Na większość fotek musicie poczekać. Ale jedno wam już pokażę mianowicie te stołki...
W innym temacie pokazałem jaki kolor ale docelowo kupiłem inne lepsze dodatkowo ze stolikami oraz drewnem pełna bajera.
Samochodzik z którego są fotele to E38 750 5,4 long mega zadbany i mnóstwo rarytasów na sprzedaż ale niestety uległ wypadkowi. Ale bardziej od samochodu podobało mi się jego wnętrze chociaż ta E38 zrobiła na mnie wrażenie i może kiedyś się do niej przekonam i raczej do takiej 5,4 ;)
Fotele dopiero niespełna jakieś 3 godziny temu przywiozłem wsadziłem je tylko w auto i na dodatek odwrotnie :D Skóra jest w bardzo dobrym stanie jest mięciutka i nie zniszczona lecz fotele wymagają napewno umycia i nawilżenia bo są przykurzone i trochę brudne. Pierwszym problemem jest bardzo szeroki rozstaw szyn ale na przymiarki mam czas. Planuje to uruchomić by działały wszystkie funkcje ale w tylniej kanapie nie będę aktywował grzania.
Teraz fotki zamontuje je ale to musi się ocieplić gdyż bmw w sól stoi w garażu więc myślę że tak w kwietniu gdzieś zaczne je montować jak już sól z dróg wypłuka.
Mi tam się bardzo podoba i jestem zadowolony :)
Macie prawo do swojego zdania ja w swoim mniemaniu nie robię nic złego moze jednym się spodoba a innym nie a jeszcze innym nie bo dla zasady. :)

Odpowiedz z cytatem