Pokaż wyniki od 1 do 10 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Dzuda do E32 nie ma za bardzo co więcej mieć na wyposażeniu czego brakuje lodówki czy highlina? Narazie jest ok a to czego ja bym chcial z rzeczy realnych to chyba tylko rolety i więcej skóry w środku czy ty byś coś jeszcze dodał?
    Nie mam na wektre nawet teraz 8tyś może mało może nie ale największym + jest Long przez co zainteresowanie jest niezłe, pewnien człowiek pytał ile kilometrów od niego do mnie jest powiedzialem ze duzo bo ok 500 a on ee to nie tak dużo dla longa pojechał bym i 3 razy tyle Wydaje mi się że sprzedaż tego auta jest całkiem realna ale prawde mówiąc nie mam ochoty nawet za bardzo o tym myśleć bo na tą chwile longów jest pełno... a najwięcej 3.5 litrowych w świetnym stanie i śmiesznie niskich cenach więc w razie czego bezproblemu będę mógł sobie kiedyś taką kupić jeśli bym sprzedał swoją. To mnie smuci i przygnębia do końca zostało chyba ze 12 dni czas pokaże z jednej strony chce mieć gotówkę ale nie takim kosztem i z drugiej strony mam nadzieje że sie nie sprzeda.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-04-2012 o 02:29

Uprawnienia umieszczania postów