Strona 31 z 37 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Dajcie Chłopakowi spokój...taki jest i już...był czas przywyknąć a Wy ciągle jeździcie po Nim...było by tutaj nudno bez Kaczego i tyle.Zastanawia mnie tylko dlaczego wał niewyważony...rozłączyłeś i źle złożyłeś czy z dwóch innych aut są połówki?
    Cytat Zamieszczone przez Kecaj Zobacz posta
    Ja tylko mam nadzieję, że te 28tys. której podałeś, to razem z kupnem, ubezpieczeniem, paliwem przez kilka lat itp itd...
    Najpierw wszyscy się podniecają ile to trzeba mieć pieniędzy na poczatek aby po kupnie włożyć w auto...szczególnie gdy tanio kupione...czyt. okazyjnie :D ...a potem takie komentarze???Ja wierzę,że tyle go to wyniosło...Kilka tygodni temu robilem w swojej V70 tylko przednie zawieszenie i 6 tyś poszło od ręki...więc co w tym dziwnego,że Maniaca tyle wyniosło to auto przez ten czas...?
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Nie no ja poprzednie produkcje też widziałem, ale po obejrzeniu tego filmu, miałem w sobie cień nadziei, że to może wszystko żart ;) no ale trudno, zobaczcie jakie forum byłoby nudne bez Kaczego ;) tutaj zachwyt nad E32, wcześniej zlot gimbusów i palenie gumy, ciekawe co zobaczymy następnym razem ;) Kaczy czekam na kolejną produkcję!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kecaj
    BMW
    E32 730i M60B30 '94, E36 328i Coupe '95, E34 520i Touring '96
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    Dajcie Chłopakowi spokój...taki jest i już...był czas przywyknąć a Wy ciągle jeździcie po Nim...było by tutaj nudno bez Kaczego i tyle.Zastanawia mnie tylko dlaczego wał niewyważony...rozłączyłeś i źle złożyłeś czy z dwóch innych aut są połówki?
    Najpierw wszyscy się podniecają ile to trzeba mieć pieniędzy na poczatek aby po kupnie włożyć w auto...szczególnie gdy tanio kupione...czyt. okazyjnie :D ...a potem takie komentarze???Ja wierzę,że tyle go to wyniosło...Kilka tygodni temu robilem w swojej V70 tylko przednie zawieszenie i 6 tyś poszło od ręki...więc co w tym dziwnego,że Maniaca tyle wyniosło to auto przez ten czas...?
    Ale Maniac jako że ma swój warsztat, to raczej wszystko przy aucie robi sam, więc połowa kosztów odchodzi. Auto wygląda jak wygląda, brzmi jak brzmi, środek ma jaki ma. Poza tym, nie jeździ tym autem na co dzień. Więc to trochę dużo mi się wydaje. Bo efektu nie widać. Takie moje zdanie.

Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
    3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
    E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Witajcie chłopaki ciesze sie że niektórym wyprało głowy i dzięki tym za komentarze pozytywne, sami powiedzcie czy niektórych z was nie śmieszyła moja nadmierna ekscytacja chociażby po włączeniu lampek :D? Efekt zamierzony.
    Zdaje sobie z tego sprawę że mimo tych kosztów newralgicznym punktem jest lakier i auto wygląda nie najlepiej, ale już niewiele trzeba by było to jedno z najlepszych E32. Lakier i takie drobnostki typu hamulce niektóre silentblocki,
    Przypomnę że duzą gotówkę pochłoneło zawieszenie koni sport + h&R nowe wtyski BOSCHA czy też nowy łańcuch rozrządu ze ślizgami, o nowej pompie paliwa aso czy też całym nowym układnie zapłonowym BREMI/Beru nie wspominam a to tylko część nowych rzeczy wrzuconych przezemnie a gdzie głowica po kompletnej obróbce i chociażby głupia uszczelka erlinga za ponad 200zł.

Wydech hm to moj indywidualny gust dla mnie ma miły lekki pomruk to normalne że na wyskokich obrotach wszystko się budzi taki efekt jest i na oryginalnym układzie wydechowym choć wiadomo z mniejszym rozmachem, to nie jest jakiś przypałowy wydech na głośność, hałas jest jak najbardziej na miejscu jak na tego typu układ.

No cóż narazie wszystko idzie w dobrym kierunku aby już odłożyć po zimie konieczne środki aby o nią zadbać i ukończyć ten przeciągający się remont i odnowienie.

Edit: Jeśli chodzi o wał to wygląda to tak jak by sworzeń krzyżaka nie był dobity równomiernie i na domiar złego zamiast zabezpieczenie jest to zaspawane więc potrzebne tu jest nie tylko wymienienie krzyżaka jak i całego przegubu. Jest firma w Radomiu od wałów dam w odpowiednim czasie im swój niech zregenerują go albo nawet niech wykonają nową przednią część zostawie i 1000zł jeśli to zostanie zrobione jak należy.

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych z takimi ludźmi jak wy ma się ochotę wypić Oranżadę i porozmawiać o Seri 7dmej. ; )
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 02-09-2013 o 23:31

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Kaczy miałem pytać juz kiedyś, to coś ''kle kle'' na obrazku to Twój wymysł czy z gotowiec z neta????;) Pytam bo ja bym takiego czegos nigdy w życiu nie wymyślił ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    ktos juz to mial na bmw forum i mi sie spodobało tez sobie wzialem :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Obejrzałem ten Twój filmik.. idę sobie strzelić piwo :D:D nie znam słowa opisującego teraz mój stan XD

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kecaj
    BMW
    E32 730i M60B30 '94, E36 328i Coupe '95, E34 520i Touring '96
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Przypomnę że duzą gotówkę pochłoneło zawieszenie koni sport + h&R nowe wtyski BOSCHA czy też nowy łańcuch rozrządu ze ślizgami, o nowej pompie paliwa aso czy też całym nowym układnie zapłonowym BREMI/Beru nie wspominam a to tylko część nowych rzeczy wrzuconych przezemnie a gdzie głowica po kompletnej obróbce i chociażby głupia uszczelka erlinga za ponad 200zł.
    No to zwracam honor, możliwe że kwota już sięgnęła takiego pułapu.
    Ale dalej twierdzę, że tego nie widać :D

Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
    3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
    E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Zdaje sobie z tego sprawę że mimo tych kosztów newralgicznym punktem jest lakier i auto wygląda nie najlepiej, ale już niewiele trzeba by było to jedno z najlepszych E32.
    Chyba w Starachowicach :D

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Chyba w Starachowicach :D
    Sorry Łukasz, ale chyba w całym Świętokrzyskiem :707:
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Uprawnienia umieszczania postów