Strona 10 z 37 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    : 700 : tylko że bez spacji ;)!!

Vip Vip Awatar jarek88
    BMW
    E32 730i R6 90' , E32 740iA 93'
    Blog
    20
    kaczy te ledy posiadają układ że nie wyskakuj ci żaden błąd o przepalonej żarówce czy coś w ten deseń ale i tak nie kupuj tego
    1 wyglądają jak wyglądają jak dal mnie nie pasi do e32 wiem bo miałem jakiś czas takie lampy
    2 po około 2 miesiącach użytkowania zimne luty puszczały i po koleji z biegiem czasu rzędy diód przestawały świecić

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Wiecie pisałem że myślałem, myśląc mam na myśli chwilowe zwarcie w mózgu nie zawsze mające pokrycie w rzeczywistości.Ale dzięki za troskę to naprawdę pokrzepiające ;) Czasami coś planuje, myślę ale czy to zrealizuje to jest inna sprawa są też plany realne i marzenia, a czasem też coś nagłego. Póki co ciesze sie z "naprawy" Regulatora :D i niecierpliwie wyczekuje jutra żeby pojechać na kompa, tą bunią chyba tylko dwa razy byłem na diagnostyce więc niech ma :) mam wiele pomysłów ale nie będę wróżył z fusów jutro się okaże przez co czasem zapłony wypadają.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 02-09-2012 o 14:25

BMW
    E32 735iAL...
    Byłem na kompie brak błędów, sonda wtryski ok. Prawdopodobnie rozrząd źle ustawiony np o jeden ząbek po remoncie głowicy ;/ za tydzień to obadam z kolegą mechanikiem. a jeśli nie to znaczy że motor jest ok a przyzwyczaiłem się do mocy i wydaje mi sie że coś brakuje.

BMW
    E32 735iAL...
    Dobrze chłopaki mały UP:
    Od posta wyżej wymieniłem rozrząd ustawiłem luz zaworowy jeszcze raz oraz wymieniłem sondę na nową z aso bo nowa boschowska bez wtyczki zawiodła po 3 mieś i mam tego dość chcesz oszczędzić płacisz dwa razy 200zł za sondę bez wtyczki zamiast 350 w aso już z wtyczką. Silnik chodzi wspaniale wymieniłem:
    Nowe wtryski BOSCH których jeszcze zdjęć nie robiłem oraz amortyzatory KONI i sprężyny H&R Na większość fotek musicie poczekać. Ale jedno wam już pokażę mianowicie te stołki...
    W innym temacie pokazałem jaki kolor ale docelowo kupiłem inne lepsze dodatkowo ze stolikami oraz drewnem pełna bajera.
    Samochodzik z którego są fotele to E38 750 5,4 long mega zadbany i mnóstwo rarytasów na sprzedaż ale niestety uległ wypadkowi. Ale bardziej od samochodu podobało mi się jego wnętrze chociaż ta E38 zrobiła na mnie wrażenie i może kiedyś się do niej przekonam i raczej do takiej 5,4 ;)
    Fotele dopiero niespełna jakieś 3 godziny temu przywiozłem wsadziłem je tylko w auto i na dodatek odwrotnie :D Skóra jest w bardzo dobrym stanie jest mięciutka i nie zniszczona lecz fotele wymagają napewno umycia i nawilżenia bo są przykurzone i trochę brudne. Pierwszym problemem jest bardzo szeroki rozstaw szyn ale na przymiarki mam czas. Planuje to uruchomić by działały wszystkie funkcje ale w tylniej kanapie nie będę aktywował grzania.
    Teraz fotki zamontuje je ale to musi się ocieplić gdyż bmw w sól stoi w garażu więc myślę że tak w kwietniu gdzieś zaczne je montować jak już sól z dróg wypłuka.
    Mi tam się bardzo podoba i jestem zadowolony :)

Macie prawo do swojego zdania ja w swoim mniemaniu nie robię nic złego moze jednym się spodoba a innym nie a jeszcze innym nie bo dla zasady. :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar harry22
    BMW
    Lexus LS460 , EX E65 730d ,EX E38 728iA
    Moim zdanie w ogóle nie pasują do wnętrza e32. Kolor zupełnie inny niż całe wnętrze. Może jakbyś jakieś wstawki tego koloru na boczkach dał to byłby inny efekt. Pozdrawiam

BMW
    E32 735iAL...
    Wnętrze było bardziej podobne do foteli tych ale pociemniało raczej przez lata zobaczcie sobie kawałek konsoli przy fotelu pasażera w rzeczywistości kierowcy widać na niej zupełnie jaśniejszy prześwit, Kolorystycznie się nie zgadza do końca ale ja nawet chciałem mieć jaśniejsze fotele bo te co miałęm wczęsniej były takie nie wyraźnie ni to szare ni czarne ni niebieskie teraz wiadomo co to jest z dodatków zrobię gałkę do automata w takim kolorze słupki podsufitkę i słoneczniki i uchwyty dachowe. Nawet jeśli mam spaczony gust to ważne że mi się będzie podobać. Ale fakt o zachowaniu jednolitości nie ma mowy ale mysle ze jak juz wszystko sie poskłada i założy to na żywo będzie dobrze :)
    Plastiki wentylacyjne po fotelami się zgadzają kolorem są inne ale pasują a powiedzcie czy na wasz gust gdyby boczki były w kolorze foteli to już było by dobrze?
    Co do wstawek to wiem że dobrze to nie wygląda jeszcze gorzej bo jest taki połataniec myślę że to dobrze nie wygląda co innego jak by miał całe beżowe boczki

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    popieram harrego, gdyby reszta byłą w tym odcieniu to jeszcze jeszcze, ale na prawdę nie pasuje to do e32, widać różnicę "epok". Są gusta i guściki, ważne że tobie się podoba

Zaawansowany Użytkownik Awatar grzegorz01081
    BMW
    e38 728i 1995
    taką fuzję jeszcze bym przełkną chociaż te listwy progowe lepiej wyglądałyby czarne.

BMW
    E32 735iAL...
    To tylko fotele zakłądając to i tak zrobię to nie inwazyjnie czy to w karoserię czy elektrykę narazie tak pojeżdzę i zobaczę,więc powrót do ori E32 będzie możliwy. Sam nie wiem dokładnie jak to wygląda.
    Ale jak sam stwierdzę że kolor jest blee to zawszę mogę kupić farbkę indigo i przyciemnić je na ten kolor które miały wczesniejsze fotele. Napewno jest to innowacja i tabu prócz wyżej wskazanego zdjęcia w internecie nie widziałem podobnego typu przeróbek. W takich sprawach jest problem gdy nie ma się popularnego koloru wnętrza, gdybym miał czarno w środku to i o czarne fotele nie trudno wizualnie by się nie kłuciło conajwyżej stylistycznie epoki ale jak by jedno grało to i drugie by było nie zauważalne.

Lubie się bawić w takie rzeczy i mam też na to czas. Więc nic nie tracę :P w razie co to mogę je sprzedać :)
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 09-12-2012 o 20:48

Uprawnienia umieszczania postów