Strona 4 z 37 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Dzuda do E32 nie ma za bardzo co więcej mieć na wyposażeniu czego brakuje lodówki czy highlina? Narazie jest ok a to czego ja bym chcial z rzeczy realnych to chyba tylko rolety i więcej skóry w środku czy ty byś coś jeszcze dodał?
    Nie mam na wektre nawet teraz 8tyś może mało może nie ale największym + jest Long przez co zainteresowanie jest niezłe, pewnien człowiek pytał ile kilometrów od niego do mnie jest powiedzialem ze duzo bo ok 500 a on ee to nie tak dużo dla longa pojechał bym i 3 razy tyle Wydaje mi się że sprzedaż tego auta jest całkiem realna ale prawde mówiąc nie mam ochoty nawet za bardzo o tym myśleć bo na tą chwile longów jest pełno... a najwięcej 3.5 litrowych w świetnym stanie i śmiesznie niskich cenach więc w razie czego bezproblemu będę mógł sobie kiedyś taką kupić jeśli bym sprzedał swoją. To mnie smuci i przygnębia do końca zostało chyba ze 12 dni czas pokaże z jednej strony chce mieć gotówkę ale nie takim kosztem i z drugiej strony mam nadzieje że sie nie sprzeda.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 26-04-2012 o 02:29

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Dzuda do E32 nie ma za bardzo co więcej mieć na wyposażeniu czego brakuje lodówki czy highlina?
    Uwierz mi, że znalazło by się troszkę więcej opcji niż jest w Twoim egzemplarzu ;)

Skoro targają Tobą takie rozterki jak opisujesz (troszkę masło maślane wyszło), nie sprzedawaj auta tylko zaciśnij mocniej pasa. To tak samo jak będąc w pracy w poradni słyszę od ludzi otyłych, że pomimo tego że nie jedzą - nie mogą schudnąć.. Gówno.. Kurde, w Oświęcimiu wszyscy schudli! Trzeba chcieć, a nie można to otworzyć parasola w dupie. Zaciśnij pasa, zewrzyj poślady i ogarnij problemy bez sprzedaży fury. Drugiej takiej nie znajdziesz skoro Twój opis z aukcji jest choć w połowie prawdziwy.

-----> www.e32.750i.pl <-----

BMW
    E32 735iAL...
    Przez noc wymyśliłem soft close i elektryczną kolumne ale nie wiadomo czy w tym roku występowały ale mniejsza z tym :P że by się znalazło to jest rzecz wiadoma kafarek tylko na podstawie tekstu ciężko jest oceniać jak jest i czy masło czy też nie zostawmy ten temat.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kubosh
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Blog
    9
    Kolego ... Powiem CI ,ze miałem podobna sytuację ;) a nawet dwie ..gdyż na początku miałem czarne myśli nad sprzedażą mojej 7er ze względów dziury finansowej , a drugi raz przyszły mi te głupoty do głowy jak już zdecydowałem się na remont lub sprzedaż i kupno innej. Tak jak Kafarek mówi - zaciśnij pasa ostro , na razie odstaw 7er ( jak kocha to poczeka) , i kup sobie jakiegoś matiza czy tico... wydatek nie duży a dupowóz będziesz miał.. Ja też na razie z względów finansowych przesiadłem się na Autobusy i powiem Ci ,że zaoszczędzone pieniądze można inwestować w 7er .... gdyż swojego czasu codziennie bywałem na stacji LPG ... i z obsługą byłem na "Ty" . dlatego zewrzyj poślady i zostań przy swojej 7er..

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Nie czepiam się szczegółów. Long jest lepszą edycją zwykłej wersji, więc pasażer tam podróżujący powinien mieć wszytko to czego brakuje mu w krótkiej wersji. Wszystko to co w krótkiej jest opcją dla tyłu, w longu powinno być podstawą. A Ty z tego co widzę masz tylko kanapę w prądzie i to zdaje się bez grzania. Brak rolet, skór, podłokietnika multi (choć to rzeczywiście rzadkość), HiFi SS, EDC. I mówię tylko o przedziale tylnym.. Tak jak stwierdził Dzuda, szału nie robi jak na longa. Opcji dla przodu i kierowcy, których nie ma do fulla można by wymieniać sporo. Dlatego jest to zwykły long jakich pełno na rynku. Dodaj kilka fantów (komplet rolet ze skórzanymi boczkami do longa w bdb stanie poszedł ostatnio na alle za 150zł!), a auto zyska na atrakcyjności przez co cena dla kupującego stanie się bardziej przystępna. A jeśli prócz wyglądu auto będzie jeszcze sprawnie jeździć, to długo ze sprzedażą kulać się nie będziesz..

-----> www.e32.750i.pl <-----

Zaawansowany Użytkownik Awatar kubosh
    BMW
    E46 330xd E53 4.4i E65 730d lift
    Blog
    9
    Kafarku - 80 pln te boki z roletami ;)

BMW
    E32 735iAL...
    mam grzanie ale nie mam guzików..EDC w 1989? nie wiem mi mimo wszystko pasuje wypo :) Pełno na rynku nie jest bo obecne są 2- 3 longi na sprzedaż. Boczki bym nie raz kupił bo sie zdarzają niedrogie w skórze i z roletą ale ja mam niebieskie boczki i mi szkoda zmienić na czarne

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Maniac ,ale jak ta e32 jest taka unikalna i w stanie jak piszesz to nie warto za taką kase ją sprzedawać.

Coś tutaj kombinujesz :)

BMW
    E32 735iAL...
    Kolego elwis u nas nie ma popytu na takie auta niestety 16 tysięcy się nie weźmie nie jednen z nas sprzedając auto wziął by sromotnie mniejszą sume niż by oczekiwał.
    Unikalna nie jest ale jest bardzo ładna a sam wiem że u nas jest takich niewiele większość to zgazowane pozostałości modelu E32 przypominające kształtem tylko to co kiedyś było piękne.,

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Tak się skłąda ,że tez mam e32 w całkiem dobrym stanie i gdyby mi ktos za nia dawał 15 tys to bym się zastanowił ,ale nikt jak na razzie nie daje ,bo nie sprzedaje ,więc będę ja miał do końca :)

Uprawnienia umieszczania postów