Aż zacząłem szukać przycisku "lubię to!" ... ;)
Zderzak tylny też ma swoje linie "proste", ale nie wypominajmy tak od razu, poczekajmy na więcej zdjęć :D
Aż zacząłem szukać przycisku "lubię to!" ... ;)
Zderzak tylny też ma swoje linie "proste", ale nie wypominajmy tak od razu, poczekajmy na więcej zdjęć :D
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
zacieku nie zrobilem ani jednego chodzi o kurze i ew insekty, blotnik i drzwi wszystko jest tylko założone nie było regulowane.
Cirrus blau do mnie nie przemawia musiałęm zmienić.
To perła LC9Z z Vaga + domieszki na moje życzenie.
Pomalowałem całość w kolor bo na czarnym to nie jest tak istotne i mi się bardziej to podobało. Z chrom line zmieniam na shadow.
Nie wiem panowie ona nie jest prosta jak z fabryki przeszłość powypadkowa i rdza robi swoje, Ale sprawy z wkładem finansowym wymknęły się spod kontroli i już szkoda by nie polakierować bo co zrobie rozbiorę ją albo sprzedam i kupie inną?, Wygląda jak wygląda jak mówię o sobie nie jestem profesionalistą sam oceniam tą robotę na jakieś 7/10 ale przynajmniej ma jeden kolor. Nie jedno auto widziałem jak wyjechało od fachowca i nawet w połowie nie wyglądało tak dobrze jak to rysy po papierze 40 nie domalowania itp. Auto już zostaje u mnie. Zacieków nie ma bo jakiś czas już lakieruję ale nigdy całych aut. W tym sezonie może jeszcze zdążę ją złożyć wziąć się za przód i wymienić pompę wspomagania.
Tył już jest cały nowy jak pisałem o belce wszystkie gumy tarcze klocki, z przodem robię to samo mechanicznie będzie super i wizualnie też będzie niczego sobie. Tak że cel osiągnąłem.
Z jednym E32 jest miło ale z dwoma to już prawdziwa zabawa
![]()
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 13-10-2014 o 10:41
Czarna prawie złożona można osiągać 263 :D
Ale wpierw woskowanie
![]()
Powoli sie sklada panowie, Gałka zdarta do 0 wygladała jak drewno z kija od szczotki fornir niestety albo stety przepadł, jak coś to da się zrobić gałkę drewnianą żeby idealnie pasowała do drewna nie błyszczącego zależy jak się wykończy i czy się zerwie fornir, samodzielnie zabejcowana i polakierowana wypolerowana, konsola fornirowana polakierowana wypolerowana, niestety sa male niedoróbki, ale mi to wystarcza, fotele grzeją jak marzenie.
![]()
osobiście tam gdzie w ori ma e 32
praktycznie z regulacją dobre miejsce :)
Nom tam ma ale pdc edc i jakies inne, seryjnie e32 ma wlaczniki przy fotelach : )
Tu jest ala E38 ; ) Bo przyznam się trochę już wykorzystałem części z E38 bo są poprostu ładniejsze i dobrze pasują, ale efekty zobaczycie jak skoncze po nowym roku juz cala skladac
Z tego zdjęcia do gustu przypadł mi telefon :) i to chyba na tyle.
Standardowy zestaw głośno mówiący można nawet nowy jeszcze dorwać, kopyto oryginał E32 dostałem ostatnie 3 lata temu ]:->