Strona 3 z 37 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 367

Wątek: Nie nowy i z nie nową 7er Ale witam :) 735iAL Powraca

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    http://felgenkatalog.auto-treff.com/

Ja mówiłem że 4 jeśli chcesz wrócić do takich małych kół. Borbet to tez klasyczna felga. Ładny lakier + polerka rantu i też gra gitarra :gitara:

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Pogratulować samozaparcia nad przywracaniem stanu auta.
    P.S. Nie wiem czy wiesz kolego ManiacDrifting, ale ktoś chyba za twoimi plecami sprzedaje to twoje CACKO.

Cytat Zamieszczone przez otomoto
    Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe, blokada dyferencjału, pod. przednia szyba
    Dodatkowe informacje:

zabytkowy, garażowany
    Opis pojazdu:

Napiszę krótko coś mi się stało i chce sprzedać nie rozumiem tego ale jak ktoś szuka dobrego E32 w uczciwej cenie to niech na tym skorzysta,
    Stan Silnik igła skrzynia igła blacha bez zarzutu nie ma rdzy doły drzwi progi czy nadkola moje BMW nie zna tego problemu i nic nigdzie nie wyłazi sama lita blacha, poprzedni właściciel garażował auto i nie jeździł w zimę tak samo i ja a dodatkowo celowo nie jeżdżę po deszczu bo źle bym się czuł z tym że brudna woda chlapie tak bezkarnie gdzie chce.
    Nowa sonda lambda bosch rzeczy eksploatacyjne są zmienione nie wymaga wkładu finansowego
    Nie ma gazu sama benzyna pali 14-16 w mieście 11-13 w trasie
    Fotele w przyzwoitym stanie mają też podłokietniki elektryka i grzanie dziala tylnia kanapa elektryczna sprawny telefon nokia po polsku dzialajacy z naszymi kartami
    Fabryczna blokada dyferencjału 25% nie wiem co opisać więcej ma wiele przydatnych i fajnych rzeczy Dywanik kierowcy jest inny ale już są normalne
    A do tego jest Longiem ma fajne alu 18 Borbet z rantem który jest w cenie
    Nie mówię nawet ile samochod mnie wyniosl bo na to nikt nie patrzy ale ma myślę że podaję uczciwą cenę a jak komuś nie pasuje to niech sie ugryzie w jajka.

Jak ktoś chce może wsadzić sekwencję ja nie mam sumienia i wtedy pali 17 po miescie i do 14 w trasie więc całkiem ekonomiczne koszty jazdy wiem bo mialem wczesniej 7 z gazem senwencyjnym

Zamiana wchodzi w grę na tylko coś z tylnym napędem i w dobrym stanie do pojemności ~2.5 litra dopłata wchodzi w grę ale dla mnie ja nie mam gotówki do dyspozycji by dopłacić, zaznaczam że nie interesuje mnie E36 oraz Diesle a E30 na wąskiej lampie już jak najbardziej. Jednak najbardziej interesuje mnie gotówka wtedy sam sobie ew. wybiorę inny samochód.

Pozostałe zdjęcia można zobaczyć tutaj: skopiuj adres i wklej do przeglądarki

picasaweb.google.com/103099637142360565013/22Kwietnia2012

Podoba ci sie auto zadzwoń pogadamy ponegocjujemy..
    Ostatnio edytowane przez yaz ; 25-04-2012 o 14:13

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Brzmi jak Kaczy ;D

Tapnięte z mojego HTC Desire HD.

-----> www.e32.750i.pl <-----

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    "...a jak komuś to nie pasuje to niech ugryzie się w jajka" :707:

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    "...a jak komuś to nie pasuje to niech ugryzie się w jajka" :707:
    Kusząca propozycja, ale seksistowska. :D
    Jak można pominąć kobiety w tym wszystkim, mamy wszakże równouprawnienie? :)

Początkujący Użytkownik Awatar Drsta30
    BMW
    e32
    Kaczy zakładasz ten wątek w celach komercyjnych bo nie czaje?!

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Haha niech się ugryzie w jajka :) jakbym czytał opis kadeta po tjuningu :)

Początkujący Użytkownik Awatar Drsta30
    BMW
    e32
    Kaczy Twoja bmka wygląda jak z z programu Pimp My Ride naklej tylko płomienie na boki i z tą dwururką jesteś odpicowany:D

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Kaczy, tym opisem aukcji *********** cały "poważny" klimat tego tematu. Serio.. Przeczytałem cały wątek z zaciekawieniem i nadzieją na Twoje nawrócenie, a tu taki pasztet.. :/

Koledzy powstrzymajcie Sie z docinkami w tym wątku.. Nie spieprzmy go do końca.
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-04-2012 o 19:28 Powód: Marek, proszę...

-----> www.e32.750i.pl <-----

Doświadczony Użytkownik Awatar prezE32s
    BMW
    Było 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Ze swojej strony napiszę jeszcze tylko tak: Aaaaaaaaaaaa miałoooo być tak pięknieee...!!! :)

Uprawnienia umieszczania postów