Kaczy ty to idziesz 4 kroki w przód i 5 w tyłja bym w życiu na takim czymś stopy niepostawił.Skutery?Palenie?Zajarać to mozna ale nie gumę:D
Kaczy ty to idziesz 4 kroki w przód i 5 w tyłja bym w życiu na takim czymś stopy niepostawił.Skutery?Palenie?Zajarać to mozna ale nie gumę:D
Nie wiem ja mam z tego kase proste nie uwielbiam kibelków ale bardzo dobrze znam sie na takiej mechanice jak i elektryce tych i innych jednosladów więc z tego mam chleb, Co mi z tego że skuter moje to ja tylko je naprawiam :) Tak 90% to gimnazjalisci ale dla mnie to potencjalni klienci ; ]
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Nie do konca rozumiem ale okej :D
Chłopaki sonda mi oscyluje ale podczas jazdy współczynnik na lambda na jałowym 0.456MV i praktycznie tylko wokół tej wartosci sie kreci podczas jazdy od 0.1 MV do 0.87 gdzieś Chyba skocze na analizator dla pewnosci bo nie zbyt mi sie to widzi.
Anatol możesz rozwinąć?Osioł że mi sie nie podoba zakres sondy czy do innego posta?
Nowy filmik ukazujący sam zachwyt.
Wiem sam się śmiałem jak usłyszałem swój komentarz :D
Ale tak miało być :)